Nyakunkon az NBA-szezon • SportTV NBA Spot Mire vágysz? Lakers Warriors

Nyakunkon az NBA-szezon

2018. 09. 20. 15:54    
Olvasási idő: < 1 perc

Az NBA kiadta az első szezonfelvezető szpotját, amelyben csak azt a kérdést teszik fel, hogy „Te mit remélsz a következő szezontól?”. Te mit?

Az NBA első 2018-19-es szezonbeharangozójában szurkolók mondanak pár gondolatot arról, mit remélnek a következő szezontól. Persze nem az utca embere, megrendezett, és profin leforgatott reklámról van szó.

Szemezgessünk csak:

Lakers-mezes hölgy: „Azt remélem, hogy az emberem visszahozza a showtime-t LA-be!” – Ugye ezt nem kell magyarázni? LeBron Jamesről van szó 😊

Tanár Úr: „Bízom benne, hogy a Warriors készen áll a tesztre!” – bajnok lett zsinórban másodszor a Warriors, és jó erőben van továbbra is.

Olajuwon-mezes rapper, Travis Scott: „Jee!” – Carmelo Anthonyival erősödött a Rockets. Erősödött?

Időjárásjelentő: „Bízunk benne, hogy az ország többi része nagyon sok vihart él át!” – Nem szeretünk belekötni semmibe, de ez a Florence hurrikán idején nem biztos, hogy a legjobb üzenet Dél-Kelet Amerikában, viszont egyébként vicces szöveg.

Celtics-szurkoló doktor erre reagálva: „Minden tiszteletem ellenére, ezzel nem értek egyet.”

Famous Los, social media sztár és rapper egy borbélyüzletben mondja azt, miközben egy 76ers mezes borbély vágja a haját, hogy pályaszéli jegyeket szeretne. A másik székben ülő úr nevet egyet, és Famous Los visszakérdez: Mi olyan vicces?

Zárásként Kenny Smith mondja azt, hogy olyan dolgokat remél, amiktől eláll majd a szava. Erre bevágták Dennis Smith Jr. bombasztikus lepattintós zsákolását.

Az NBA 2018/19-es szezonja október 17-én magyar idő szerint hajnalban kezdődik majd, és a Sport TV közvetíti.

És Te, Te mit remélsz ettől a szezontól?