Buknak a bukik, ha a Saints nyeri meg a Super Bowlt • SportTV

Buknak a bukik, ha a Saints nyeri meg a Super Bowlt

2018. 12. 31. 15:01    
Olvasási idő: < 1 perc

Kialakult a rájátszás mezőnye az NFL-ben, az oddsok alapján a New Orleans Saints a Super Bowl első számú esélyese.

A Las Vegas-i fogadóirodák oddsai alapján a New Orleans Saints esélyei a legjobbak, hogy megnyerje az 53. Super Bowlt. A Drew Brees köré épülő együttes végső sikerére az idény előtt még tizennégyszeres pénzt fizettek volna a bukmékerek, most viszont már csak 3,25-szörös szorzót adnak a végső diadalára. Las Vegason kívül Mississippiben, New Jerseyben és Pennsylvaniában is a Saints a legnagyobb esélyes, ezen helyeken akadnak olyan irodák, amelyek csak 2,6-szeres pénzt kínálnak a New Orleansra.

„Ha a Saints nyer, az nagy veszteség a számunkra – ismerte el Jeff Stoneback, az MGM sportfogadási igazgatója. – De természetesen a Bears sikere is rossz helyzetet teremtene a számunkra.” Bizony, a remekül összeálló Chicago is sok gondot okozna, ha befutna, hiszen az évad előtt 100-szoros szorzó volt a bajnoki címén, és kötöttek rá jócskán hosszú távú fogadásokat.

A SUPER BOWL LIII ESÉLYSZÁMAI

3,25-szörös szorzó: New Orleans Saints; 5,00: Kansas City Chiefs; 6,00: Los Angeles Rams; 7,00: New England Patriots; 10,00: Chicago Bears; 17,00: Los Angeles Chargers; 21,00: Baltimore Ravens; 26,00: Houston Texans, Dallas Cowboys, Seattle Seahawks, Indianapolis Colts; 31,00: Philadelphia Eagles