21 éves kapusnak segíthetünk • SportTV

21 éves kapusnak segíthetünk

2019. 05. 21. 10:27    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy tragikus közlekedési balesetben három gyermek veszítette el szüleit, a legdősebb lány, Ascsillán Anett 21 éves labdarúgó, ő neveli most testvéreit. Sportolók szerveznek árverést a család megsegítésére, erről Borbély Zoltán és Elbert Gábor beszélt a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

Április végén szörnyű baleset történt, egy házaspár halála után három gyermekük maradt árva. A legidősebb lány, Ascsillán Anett, a Nyírség NSC huszonegy éves igazolt labdarúgója életét újratervezte, hogy felnevelje tizenhat éves húgát és négyéves kisöccsét. Ez azonban nagyon nehéz feladat.

A Nyírség NSC városi riválisa, a Nyíregyháza Spartacus női labdarúgói kezdtek el azon gondolkodni, hogyan segíthetnének. Elbert Gábor, a Pécsi Tudományegyetem oktatója és Borbély Zoltán, ügyvéd, sportjogász volt a Mai helyzet vendége, ők mesélték el a család történetét. Itt elárulták, a Focisegély Alapítvány is szeretne segíteni, céljuk azonban nem az egyszeri, hanem a folytonos segítségnyújtás, ugyanis mindkét szülőt elveszítve rendkívül nehéz helyzetbe került a három gyermek. Ezért egyéni felajánlásokkal, pénzbeli adományokkal is segíthetik a családot. Ezt az alábbi bankszámlaszámra tudják megtenni:

Ascsillán Anett, 11773449-01955477-00000000

Továbbá sportolók által felajánlott mezeket, relikviákat árverezve szeretnének pénzt gyűjteni Anettnek és testvéreinek. A stúdiónkba Molnár Péter mezét hozták el vendégeink. Ő korábban védett Győrben és Pakson, most a Siófok kapusa, és maga is segít abban, hogy még többen ajánlják fel mezüket erre a célra, a cél az, hogy körülbelül havonta el tudjanak árverezni egy mezt. Ennek részleteiről még beszámolunk majd.

Amennyiben módjukban áll, kérjük, segítsék Ascsillán Anettet és testvéreit.