Antonio Brown csúcsra járatta a hülyeséget • SportTV

Antonio Brown csúcsra járatta a hülyeséget

2019. 08. 08. 07:43    
Olvasási idő: < 1 perc

Antonio Brown egy hűtőkamrában szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy nem végezhet teljes értékű munkát az Oakland Raiders edzőtáborában.

Antonio Brown úgy érezte, júliusban jó ötlet Franciaországban hidegkamrás kezelésnek alávetnie magát. Eddig nincs is semmi gond, de ha valaki – a ProFootballTalk információi szerint – a krioterápiára rossz cipőben megy el, akkor megszaporodhatnak a gondjai. Mint esetünkben az Oakland Raiders elkapójának, akinek a lába megfagyott a kamrában, és azóta a talpán fagyási sérülésekkel küzd, ami miatt nem tud teljes értékű munkát végezni a Raiders edzőtáborában.

Jon Gruden, az Oakland edzője egyelőre nem tudja, mennyire súlyos az elkapó sérülése, pedig a támadásoknál nagy szükség lenne a Pittsburgh Steelerstől csereügylet keretében megszerzett, három év alatt 50 millió dollárt kereső játékosra. „Úgy várom, mint a Mikulást – mondta a vezetőedző. – Nagyon izgat, hogy ezt az embert edzhetem. Remek játékos, kiváló versenyzőtípus. A támadásoknál és csapatemberként is szükségünk van rá, de most csak egyet tehetünk, szorítunk a felépüléséért.”

Ugyanakkor az orvosi vélemények szerint Brown nem dől ki hosszú időre, az alapszakaszban már számíthat rá Gruden.

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.