David Davis a Harmadik Félidő sztárvendége • SportTV

David Davis a Harmadik Félidő sztárvendége

2019. 11. 24. 18:21    
Olvasási idő: < 1 perc

David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője lesz a Harmadik Félidő sztárvendége vasárnap, de az EHF-kupában menetelő Grundfos Tatabányáról is első kézből kapunk információkat Juhász Ádám, a magyar válogatott iránytója segítségével.

Roppant eredményes hétvégén jutottak túl a magyar férficsapatok a Bajnokok Ligájában, hiszen a Telekom Veszprém elképesztő második félidővel legyőzte a Kielcét, és bejelentkezett a csoport első helyére, míg a MOK-Pick Szeged helyenként a közönségnek is játszva Celjében ütötte ki szlovén riválisát. Így aztán a Harmadik Félidő menetrendjének összeállításakor könnyebb helyzetben volt a szerkesztő, különösen úgy, hogy egy fix pontja az eredményeken túl is volt.

Merthogy David Davis, a Veszprém vezetőedzőjének érkezése már a játéknap előtt biztosra volt vehető. A roppant szimpatikus spanyol szakember – Petur András műsorvezető, valamint két szakértőnk, Borsos Attila és Pásztor István társaságában – elemzi a meccset, kitér a hármas védő problematikájára (hogy ez most akkor Terziccsel, Blagotinsekkel, Mackovsekkel vagy kivel-kikkel a legjobb), vázolja, mi a helyzet irányítófronton (hogy Lékai mikor csatlakozhat Nenadics mellé, illetve, hogy Mahé akkor most tulajdonképpen az egész szezonra  kiszállt vagy sem), de azt is elárulja, mennyire elégedett az újoncok (főképp Lauge, Borozan, Cupara és Moraes) beilleszkedésével.

A Szeged celjei túrájáról a megszokott elemzéseken túl helyszíni beszámolót, interjút is hallhatunk-láthatunk, a műsor harmadik harmadában pedig a férfi EHF-kupa csoportkörébe jutó Grundfos Tatabánya kerül terítékre. A Bányászt sérült irányítója, Juhász Ádám képviseli majd a stúdióban, tőle megpróbáljuk azt is megtudni, mennyire reális cél a „Berlin 2020” projekt a klub életben. Elvégre az előző szezonban a negyeddöntő már megvolt a kék-fehéreknek, most szeretnének bejutni a Final Fourba.

A Sport1-en vasárnap 18:45-kor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.