Csillagok között a múlt idény csillagaival is • SportTV

Csillagok között a múlt idény csillagaival is

2023. 09. 01. 15:51    
Olvasási idő: < 1 perc

Azon kevesek egyike, aki egy szavazáson meg tudta előzni Lionel Messit: Erling Haaland, a Man City triplázó, angol bajnok, FA-kupa- és Bajnokok Ligája-győztes norvég szupercsatára (Fotó: Getty Images)

Elsősorban BL-témájú nemzetközi futballműsorunk megbeszélendői között  természetesen fontos szerepet kap az elitliga playoffjának hat visszavágója is. Emellett nyilvánvaló, hogy nem maradhat ki a csoportkör sorsolása, az egyes kvartettek szubjektív összehasonlítása, elemzése sem.  Szóba kerül, milyen fő- vagy epizódszerepet játszhat a mezőnyben szereplő két német csapat három magyar válogatottja az idényben. Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy az UEFA Év játékosa szavazás azon kevesek egyike, amelyen Lionel Messi a három legjobb közé került, s mégsem nyerte meg az ankétot. S persze előkerülnek a transzferidőszak utolsó óráinak történései is.
Nézzék, nézzétek velünk a Csillagok között című beszégetős stúdióműsorunkat a Sport1-en 17 órától, amelyben Petur András műsorvezető három szakértő vendége Hegyi Iván, Nyilasi Tibor és Várhidi Péter lesznek!