Kedvenc NFL-csapat: az elődöntő

2017. 03. 16. 13:52    
Olvasási idő: < 1 perc

" width=

A Super Bowl mindkét résztvevője, így a toronymagas esélyesnek kikiáltott New England is búcsúzott játékunkban, melyben arra teszünk kísérletet, hogy kiderítsük: melyik Magyarország kedvenc NFL-csapata.

A negyeddöntőben több, mint 5000 szavazat érkezett, a legtöbbet pedig ezúttal a Patset búcsúztató Green Bay kapta (2699). A párharc már az elején eldőlt, hiszen péntekre a Packers 600 szavazatos előnnyel állt. A hétvégén a Patriots szimpatizánsok még indítottak egy nagy rohamot, és 200 alá vitték a különbséget, de végül visszaállt a közel 600-as előny, így búcsúzott az NFL bajnoka.

Egy héten keresztül folyamatosan változott a vezető személye a forduló legszorosabb párharcában, a Kansas City és a Seattle között. Végül a Seahawks 133 vokssal legyőzte a Chiefst, így bejutott a legjobb négy közé. Érdekesség, hogy az eddig lement három forduló alatt a Seattle kevesebb szavazatot kapott, mint a már kiesett Atlanta és New England. A Seahawks a döntőért a Dallasszal csap össze, amely Amerika mellé Magyarország csapat is lehet.

A másik ágon az összesítésben két legtöbb voksot kapó csapat, a Pittsburgh (összesen 11160 szavazat) és a Green Bay (11022) találkozik egymással.

Szavazni itt lehet:

[iframe frameborder=”0″ width=”100%” height=”540″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true” src=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-elődöntő?iframe=1″]&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nfl-csapat-előd&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;ouml;ntő”&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;View Survey&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;
a szavazás állását pedig itt követhetitek nyomon (fontos megjegyezni, hogy az oldal nem frissül automatikusan, de napjában többször is frissítjük, hogy ne nagyon maradjatok le)

[iframe src=”http://challonge.com/nflcsapat2017/module” width=”75%” height=”1050″ frameborder=”0″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true”]

Cookie beállítások