Egy újonc leverte Bradyéket • SportTV

Egy újonc leverte Bradyéket

2018. 07. 01. 09:42    
Olvasási idő: < 1 perc

Saquon Barkleynak, a New York Giants újonc running backjének a meze a legkelendőbb az offseasonban.

Még javában tart az offseason, de az NFL mezeladási statisztikáiból látszik, mi történik, ha egy, a drafton előkelő helyen elkelt játékos beteszi a lábát az egyik legnagyobb piacra. Saquon Barkleyt a New York Giants másodikként választotta ki, és hogy mennyire megváltóként várják arrafelé, mutatja, hogy a szünetben az ő mezéből adták el a legtöbbet liga által közzétett lista szerint.
Ami meglepő, hogy a regnáló MVP, Tom Brady csak a negyedik, úgy, hogy két quarterback is megelőzi. Jimmy Garoppolo például rengeteget profitált abból, hogy az egyik legnépszerűbb franchise-nál, a San Francisco 49ersnél tekintenek rá megváltóként, a harmadik Carson Wentz pedig a Super Bowl-győztes Philadelphia Eagles vezére. Ugyanakkor a playoffban sérülés miatt ő nem játszhatott, helyette Nick Foles vezette csúcsra a csapatot, viszik is a mezét rendesen, ő a hatodik a rangsorban.
A szurkolók között a legnépszerűbb védő Jalen Ramsey, a Jacksonville Jaguars cornerbackje, az ő dressze a 17. legkelendőbb az NFL-ben, a hátsó alakzatból rajta kívül csak Richard Sherman (25.), a San Francisco új szerzeménye fért be a legjobb 25 közé. És még egy érdekesség: dacára annak, hogy Jason Witten (Dallas Cowboys) egy ideje bejelentette a visszavonulását, még mindig a 11. legnépszerűbb a meze a drukkerek között.

Forrás: nfl.com

Forrás: nfl.com

(Sport TV)

A Sport TV-n élőben közvetítjük az NFL 2018-as idényét.