Elcserélné az egyik ászát a Steelers • SportTV

Elcserélné az egyik ászát a Steelers

2018. 09. 23. 21:55    
Olvasási idő: < 1 perc

A Pittsburgh Steelers hajlandó elcserélni sztrájkoló running backjé, Le’Veon Bellt.

Adam Schefter, az ESPN szakírója úgy értesült, a Pittburgh Steelers kész tárgyalni Le’Veon Bell elcseréléséről. Az NFL egyik legjobb futója nem fogadta el, hogy csapata az egymást követő második évben akarja rákényszeríteni a frachise taget (ahelyett, hogy „megkínálta” volna egy hosszabb távú szerződéssel), és az idény eleje óta nem hajlandó kimozdulni Floridából. Ez hetente 852 941 dollárjába kerül, ettől még ügynöke, Adisa Bakari szerint amíg nincs hosszú távú szerződése valahol, inkább egészsége megőrzésére figyel. Ennek megfelelően a napokban jet-skízős, yachos és éjszakai mulatós képei jelentek meg a közösségi médiában.

Pittsburghben, a csapaton belül már nem annyira szívesen látott vendég, sokan nehezményezik, hogy legalább szólhatott volna előre, hogy ő ugyan nem játszik ebben a szezonban, ha franchise taget kap. Különösen annak fényében, hogy júliusban még azt szivárogtatta ki, mindenképpen végigjátssza az idényt, attól függetlenül, kap-e új szerződést vagy sem.

A cserét megnehezítheti, hogy Bell a pozíciójához képest jelentős pénzügyi igényeket támaszt, a 15 millió dollár feletti éves fizetés nem tűnik reálisnak, legalábbis az egyik NFL-csapat névtelenségbe burkolózó általános igazgatója szerint.

A Sport2-n hétfőről keddre virradóra, 2:15-től élőben közvetítjük a Tampa Bay Buccaneers-Pittsburgh Steelers találkozót.