A Forbes elitjében NFL-szakkommentátorunk! • SportTV

A Forbes elitjében NFL-szakkommentátorunk!

2019. 05. 02. 15:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Bencsics Márk, a Sport TV NFL-szakkommentátora, a Budapest Wolves quarterbackje bekerült a Forbes magazin „30 sikeres magyar 30 alatt” című összeállításába.

„Amikor először láttam a mailt, csak annyit tudtam kérdezni, hogy ez most komoly? Aztán kiderült, hogy igen” – mondta Bencsics Márk azzal kapcsolatban, hogy miképp tudta meg, ő is felfért a világhírű Forbes magazin „30 sikeres magyar 30 alatt” című összeállításába. Az a társaság, amelybe a Sport TV NFL-szakkommentátora, a Budapest Wolves quarterbackje bekerült, valóban elit, hiszen benne van az RTL Klub Cápák között című műsorából ismert kockázatitőke-befektető Apró Anna, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójaként dolgozó ifj. Richter József, a Red Bull Salzburgban futballozó, egyes források szerint már most 30 millió euróra taksált Szoboszlai Dominik vagy Rujder Vivien színművész.

„Jó érzés, hogy bekerültem, de nem hinném, hogy itt kellene lennem. De úgy tűnik, mindenféle irányból válogattak. Annak viszont nagyon örülök, hogy úgy tűnik, a befektetett munkának megvan az eredménye” – fogalmazott Márk. Aki egyébként egy kuriózumot is elárult: ő már januárban megünnepelte a 30. születésnapját, így jelezte a lista készítőinek, hogy ha kicsit is, de túlkoros. Aztán közölték vele, az amerikai rendhez igazodnak, és aki 2019-ben töltötte-tölti be a 30-at, felkerülhet a listára. „Megtiszteltek az öregedésem kapcsán” – hangzott a lakonikus összegzés.

Arra a kérdésre pedig, hogy vajon inkább a tévés szereplésének vagy a pályán mutatott teljesítménynek köszönhető az elismerés, így felelt: „Az egyik hatással volt a másikra. Ha nem kezdek el focizni, akkor biztosan nem kerestek meg, hogy legyek szakkommentátor a Sport TV-ben. Ráadásul a szakkommentátori munkából lettek újabb ágak is, a 4th and long podcast vagy a Trash Talk, így egy komplex munka jött létre.”