MŰSORVÁLTOZÁS: Elmarad az El-meccs, szünetel az NBA • SportTV

MŰSORVÁLTOZÁS: Elmarad az El-meccs, szünetel az NBA

2020. 03. 12. 10:56    
Olvasási idő: < 1 perc

A koronavírus miatt elmarad a Sevilla – Roma mérkőzés, és az NBA is leáll határozatlan időre. Ezért módosul a Sport1 és Sport2 műsora már ma estétől.

Sacramento: A mai mérkőzést elhalasztották. Kérjük, az előírásoknak megfelelően hagyják el a csarnokot. (Forrás: Getty Images)

Nem rendezik meg Sevillában a Sevilla és a Roma Európa-liga-mérkőzését, ezért csütörtökön nem lesz élő El-közvetítés a Sport1-en, de 23 órától megnézhetjük a játéknap összefoglalóját. A közvetítés helyett látható lesz a Deontay Wilder–Tyson Fury profi nehézsúlyú ökölvívó-címmérkőzés ismétlése, illetve a Kezeket fel!, az Építők és a UFC Unleashed legutóbbi adása. A Sport1-en hajnali egyre tervezett Milwaukee Bucks–Boston Celtics mérkőzés helyett a UFC 248-as számú, Israel Adesanya–Yoel Romero összecsapással fémjelzett gálája lesz látható.

A szombatra és vasárnapra tervezett NBA-közvetítés is elmarad. Szombaton a Sport1-en a Dallas Mavericks– Phoenix Suns NBA-meccs helyett a Benfica–Tondela portugál bajnoki közvetítjük élőben, de 22 órakor jelentkezik az Alley-oop a Sport TV NBA-magazinja.

A vasárnapi Portland TrailBlazers–Houston Rockets meccs is elmarad, amelyet a Sport2-n közvetítettünk volna 20:30-tól.

A sport1tv.hu műsora hamarosan frissül majd az aktualitásokkal, és azt követően is mindig ITT találjátok majd meg a legfrisebb műsorunkat.