Price-on az esélyesség terhe • SportTV

Price-on az esélyesség terhe

Sport TV avatar Sport TV 2020. 04. 18. 08:30    
Olvasási idő: < 1 perc

A kezdeti gyermekbetegségek (technika…) után a második napon jobb minőségű közvetítésben és a péntekihez hasonló, vagy egy kicsit jobb színvonalú folytatásban reménykedünk a PDC Home Tour második napján.

Talán ilyen diadalkiáltást nem ereszt meg a dartsszobájában Price, mint Aberdeenben a Premier League-en, de bizonnyal örülne a csoportgyőzelemnek… (Fotó: PDC)

Rögtön világbajnokveréssel és -kieséssel kezdődött a kényszer szülte különleges versenyfajta. Bármilyen furcsa, most Gerwyn Price-nek kell bizonyítania, hogy a világklasszisok extrém körülmények közt is világklasszisok… Az ő ellenfelei közelebb vannak a világranglistán, mint Wrightéi voltak – újabb bizonyíték a feladat komolyságára. Ráadásul Rowby-John Rodriguez a második számú osztrák versenyző Mensur Suljovic mögött, Kelet-Európában nagy tekintélynek örvend. Red Evettsnek pozitív a mérlege Price ellen, Woodhouse (akire a  legutóbbi vb-ről a szingapúri ikon, Peter Lim legyőzése miatt is emlékezhetünk)  esélyszáma – és világranglista-helyezése – a második a négyes csoportból Price mögött. Márpedig a nyitó napon éppen a második számú esélyesé, Jamie Lewis-é lett a csoportgyőzelem…

DARTS, PDC Home Tour. Sport1 20:30 a 2. csoport mérkőzései (kommentátor: Gyulai Miklós)

Kapcsolódó

PDC HOME TOUR, 2. CSOPORT

A játékosok
Gerwyn PRICE (walesi).
Életkora: 35 éves. Világranglista-helyezése: 3. Legjobb eredménye: vb-elődöntős (PDC, 2020), Grand Slam of Darts- és Players Championship Finals-győztes (mindkettő 2019)
Luke WOODHOUSE (angol). Életkora: 31 éves. Világranglista-helyezése: 57. Legjobb eredménye: PDC Challenge Tour England-győztes (2013)
Ted EVETTS (angol). Életkora: 22 éves. Világranglista-helyezése: 66. Legjobb eredménye: PDC-vb angliai selejtezőtorna-győztes (2017)
Rowby-John RODRIGUEZ (osztrák). Életkora: 26 éves. Világranglista-helyezése: 70. Legjobb eredménye:  PDC-vb dél-kelet-európai selejtezőtorna-győztes (2017)
A program
Price–Rodriguez (örökmérleg: 4 mérk.–4 győz.–0 dönt.–0 ver. ), Woodhouse–Evetts (öm.: 3–1–0–2 );
Rodriguez–Evetts (öm.: 5–2–0–3),  Price–Woodhouse (öm: 4 –1–0–3);
Woodhouse–Rodriguez (öm.: 1–1–0–0), Evetts–Price (öm.: 3–1–0–2)
Győzelmi esélyszámok: Price 1.61, Woodhouse 5.00, Rodriguez 6.50, Evetts 7.00