Elmaradó meccs, az Europálya viszont ismét jelentkezik • SportTV

Elmaradó meccs, az Europálya viszont ismét jelentkezik

2020. 08. 14. 07:40    
Olvasási idő: < 1 perc

Bruno Fernandesnek, az MU portugál sztárjának hétfői remeklései és esetleges vasárnapi szereplése is nyilván szóba kerül az esti Europálya műsorában (Fotó: Getty Images)

Egy tesztmeccs elmarad egy (pozitív) orvosi teszt miatt. Pénteken délután közvetítettük volna Fos-sur-Merből az Olympique Marseille–VfB Stuttgart felkészülési mérkőzést. Ezt azonban nem tudják megrendezni, mert a csütörtöki utolsó koronavírusteszt pozitív leletet hozott egy – meg nem nevezett – francia játékos estében. A hírt az OM honlapja közölte, a csapat karanténba vonul, a svábok elleni felkészülési találkozót pedig törölték.

Ennek ellenére nem maradnak futball nélkül nézőink, hiszen az Europálya című beszélgetős stúdióműsorunk természetesen látható lesz a képernyőkön. A fő témát a Németországba delegált Európa-liga folytatás mérkőzései szolgáltatják. Petur András műsorvezető társaságában állandó szakértőnk, Várhidi Péter és a Nemzeti Sport szakírója, Szeli E. Mátyás tárgyalják meg az El-negyeddöntők történéseit. Hagyományainkhoz híven lesz gólszépségverseny, toplista, legszebb védések parádéja és természetesen nem maradhat el a vasárnap-hétfői elődöntő, az általunk közvetítendő Manchester United–Sevilla és a másnapi Internazionale–Sahtar Doneck meccs esélylatolgatása sem. A műsor záró szakaszában kitérünk a már megvalósult és a készületben lévő átigazolásokra is.

Sport1 19:00 Europálya labdarúgó-talk-show (műsorvezető: Petur András, szakértő: Szeli E. Mátyás és Várhidi Péter)