Feczesin és a pécsi nehézbombázó • SportTV

Feczesin és a pécsi nehézbombázó

2015. 03. 14. 20:49    
Olvasási idő: < 1 perc

Kivételesen szombaton 22 órától a Sport1-en, három bajnoki mérkőzés után jelentkezik a Harmadik Félidő, ahol a bombagólok mestere, Rácz Ferenc és a forduló rangadóját eldöntő, Feczesin Róbert lesz a vendég.

Ínycsiklandozó menüt kínáltunk-kínálunk Önöknek erre a szombatra, hiszen 16 órától Nyíregyháza–Ferencváros, 18 órától Haladás–DVSC, 20 órától Újpest–Paks mérkőzést láthatták, míg 22 órától jön a Harmadik Félidő Lipcsei Bettával és Molnár Mátyással. A futballshow-ban azonban nem csak ez a három találkozó, de a 20. forduló szombat estig lejátszott hét mérkőzésének minden fontos momentuma terítékre kerül (a Győr és a Pápa hétfőn játszik egymással), így többek között az 1–0-s székesfehérvári győzelemmel zárult MTK – Videoton rangadó is, ahol a bajnoki tabella első két helyezettje csapott össze. A gólt Feczesin Róbert szerezte, aki Nemanja Nikolics hiányában lépett kezdőként pályára. A csatár teljesítményének köszönhetően meghívót kapott a Harmadik Félidőbe.
Pénteken Diósgyőrben a DVTK és a Pécsi MFC is izgalmas csatát vívott. A 2–2-es végeredménynek köszönhetően a baranyaiak továbbra is veretlenek a tavaszi szezonban (2 győzelemmel és 1 döntetlennel indítottak), amiben Robert Jarni mester mellett a csapat ügyeletes bombagól-felelősének, Rácz Ferencnek is elévülhetetlen érdemei vannak. Ő volt az, aki két héttel ezelőtti kapufás góljánál kis híján kettétörte a Szusza Ferenc Stadionban a lécet, most pénteken pedig ismét hatalmas gólt lőtt, nem sokkal előtte pedig látványos biciklicsellel kergette őrületbe védőit. Könnyen lehet, hogy Nyilasi Tibor ezúttal is a 23 éves játékos bombáját találja a legszebbnek, pont úgy, mint két héttel ezelőtt, ráadásul ezúttal ő is ott ül majd mellette a stúdióban.
Minderre 22 órától derül fény a Harmadik Félidőben, ahol a Sport TV állandó szakértő mellett a Debrecennek szurkoló műsorvezető, Szebeni István elemzi a hétvége eseményeit. A két műsorvezető ezúttal Lipcsei Betta és Molnár Mátyás lesz.