Kispesten csak az eredmény fontos • SportTV

Kispesten csak az eredmény fontos

2015. 03. 21. 12:53    
Olvasási idő: < 1 perc

Az OTP Bank Liga szombati találkozói előtt Marco Rossi arról nyilatkozott, hogy mivel meccsről meccsről fejlődik csapata, így az Újpest ellen is folytatódik reményei szerint ez a tendencia. Az olasz szakember elmondta, ezúttal a játék nem fontos, csak az eredmény.

„Nagyon rosszul kezdtük a meccset Nyíregyházán, aztán az MTK ellen már jobb meccset játszottunk. A Puskás Akadémia vendégeként még többet javultunk, aztán jött a hétközi Ligakupa-győzelem, ami már tényleg vissza kell, hogy adja az önbizalmunkat. Természetesen van még hová fejlődnünk, de mint az eddig tapasztalatok is mutatják, minden meccsre erősebbek leszünk. Nem tudom, hogy az Újpest ellen is sikerül-e úgy játszanunk, mint kedden, de nem is az a fontos, hanem, hogy a végeredmény legyen hasonló”

Újpesten Litauszki Róbert és Asmir Suljic sem léphet pályára eltiltás miatt, majd kiderült az is, hogy Kovács Zoltán távozott a Szusza-stadionból. Mellette egyébként távoznia kellett a biztonsági igazgató Gyimesi Kendének is, akinek a klubja iránti alázata, szeretete, munkavégzésnek minősége és a szurkolók köreiben lévő népszerűsége példaértékű. Arról még a klub közleménye is említést tett, hogy a hatóságok mellett a többi klub vezetői is elismerték a munkáját.

(Sport TV/honvdfc.hu/ujpestfc.hu)

A Sport1 15:45-től a Dunaújváros-Győri ETO, majd 18:15-től a Bp. Honvéd-Újpest mérkőzéseket közvetíti élőben.