Klasszikusok után Harmadik Félidő • SportTV

Klasszikusok után Harmadik Félidő

2015. 03. 22. 16:11    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy holland, a magyar, a kelet-magyarországi és a spanyol klasszikus után zárjuk le a futballhetet a Harmadik Félidővel.

Szokatlan csatornán, szokatlan időpontban, de a szokott magas színvonalon „támadunk” március 22-én a Harmadik Félidővel. A Barcelona-Real Madrid spanyol bajnoki szuperrangadó nem csupán Ibériában, de a Sport TV-n is átírja a „napi rutint”. Az OTP Bank Liga egyetlen teljes gólösszefoglaló-műsora emiatt átkerül a Sport1-re, 23:00-ra, ráadásul nem valamelyik magyar bajnoki, hanem a Barca-Real adja majd meg az alaphangot.
A főszerep persze a magyar élvonalé marad, hiszen a több mint kétórás műsorban kiemelt figyelmet kap a Ferencváros-MTK örökrangadó, illetve a DVSC-Teva-Diósgyőr keleti derbi. Hogy a két nagy ütközetről ki (vagy kik) érkezik a stúdióba, majd az idő és az események láncolata eldönti, az viszont már biztos, hogy Véber György, az Újpest talán utolsó klasszis „10-ese”, a Pápa és a Pécs volt vezetőedzője, valamint Vincze Ottó, a Győri ETO utánpótlás-igazgatója ott lesz a HF-arénában. Ha valakiknek, nekik alighanem van tapasztalatuk abban, hogy manapság nem csupán a pályán zajló események alakítják a csapatok sorsát…
A két műsorvezető Lipcsei Betta és Petur András lesz, a Sport TV állandó szakértői közül pedig Nyilasi Tibor és Várhidi Péter igyekszik meglátásaival lendíteni a műsoron.

(Sport TV)

A Harmadik Félidő című futballshow-t vasárnap 23 órától élőben sugározzuk a Sport1 HD-n.