Balajcza és Vignjevics bizakodó • SportTV

Balajcza és Vignjevics bizakodó

2015. 04. 23. 12:37    
Olvasási idő: < 1 perc

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának nyitó találkozóját Dunaújvárosban játssza a helyi PASE és az Újpest FC. A lila-fehérek honlapja a csapat kapusának és edzőjének a véleményét kérte ki a találkozó előtt.

„Rendszeresen követem a Dunaújváros szereplését, mert jó barátom, Böőr Zoltán ott játszik, és sokat beszélek vele. Szerintem bent fognak maradni az NB I-ben, mert jó gerincük van Vaskó Tomival, Nikházi Márkkal, Szekeres Adriánnal. A játékoskeretük mindenképpen adott a céljaik eléréséhez. Úgy hallottam, hogy a pályájuk nem alkalmas passzolgatós játékra, inkább a küzdelem fog dominálni. A Puskás Akadémia ellen kikaptak, így ezért nekik mindenképpen be kell húzniuk ezt a meccset. Bízom benne, hogy a védelmünk ezúttal is stabil lesz, és be fogunk találni a kapujukba” – nyilatkozta Balajcza Szabolcs (képünkön).

A vezetőedző, Nebojsa Vignjevics nagy nyomásra számít, de szeretné kihasználni a védelem adta lehetőségeket és a Pápa elleni mérkőzéshez hasonlóan reméli, hogy gólokkal tér haza a csapat a Megyeri útra. „Mindkét csapat győzni szeretne, de a Dunaújváros játszik hazai pályán. Szükségük van a pontokra, és a saját környezetükben biztosan nagyobb nyomást próbálnak majd gyakorolni ránk. Jelen pillanatban a kiesés ellen harcolnak, de sok mérkőzésen nagyon jól futballoztak, csak nem volt szerencséjük. Sokszor gondjuk volt a védekezéssel, de támadásban remek képességű labdarúgóik vannak, ha hagyjuk őket kibontakozni, az könnyen megbosszulhatja magát. Agresszívan kell majd futballoznunk a középpályán, mert tapasztalt játékosok vannak a Dunaújvárosban, akik egy villanással eldönthetnek egy mérkőzést” – mondta a szakvezető.

(ujpestfc.hu)

A Dunaújváros PASE–Újpest FC OTP Bank Liga-mérkőzést pénteken 18:30-kor kezdődő műsorunkban a Sport1 HD-n élőben közvetítjük.