A Fradi megvette Ramirezt • SportTV

A Fradi megvette Ramirezt

2015. 05. 29. 17:49    
Olvasási idő: < 1 perc

A Ferencváros kivásárolta szerződéséből Cristian Ramírezt, és hároméves megállapodást írt alá az ecuadori válogatott védővel.

A Ferencvárosi Torna Club mindenben megegyezett a Fortuna Düsseldorffal és Cristian Ramírezzel, a zöld-fehér egyesület így kivásárolta szerződéséből a játékost, aki három évre kötelezte el magát a Ferencvároshoz.

A nyolcszoros ecuadori válogatott futballista január végén csatlakozott a Fradihoz, így a Thomas Doll vezetésével kiválóan sikerült téli felkészülési időszakot is végigcsinálta. Ez meg is látszott a tavaszi szezonban, Ramírez azonnal tökéletesen illeszkedett a csapat játékába. A 20 esztendős labdarúgó a hátsó alakzatban rendkívül érett, magabiztos teljesítményt nyújtott, míg elöl remek beadásaival és gólpasszaival segítette az együttest.

Ramírez alapembere a Magyar Kupa-győztes, a bajnokságban második helyen álló együttesnek. A tavasz összes NB I-es mérkőzésén kezdőként lépett a pályára, a Magyar Kupában pedig a negyeddöntőben, az elődöntőben és a döntőben is játszott.

Lenadro de Almeida visszatérése után Cristian Ramírez megszerzésével tovább erősödött az Európa-ligában induló Fradi játékoskerete.

(fradi.hu)