Morata visszatérhet a Real Madridhoz • SportTV

Morata visszatérhet a Real Madridhoz

2016. 02. 05. 16:54    
Olvasási idő: < 1 perc

Spanyol sajtóértesülés szerint idén nyáron visszatérhet a Real Madridhoz Álvaro Morata. A Marca úgy tudja, a fővárosi klub érvényesíti 32 millió eurós visszavásárlási opcióját. A 23 éves csatár 2014 nyarán igazolt a Realtól a Juventushoz, a madridiak azonban biztosították maguknak a jogot, hogy 2016 vagy 2017 nyarán meghatározott összegért visszavehetik a játékost.

A spanyol klubnak meg kell még egyeznie Moratával is, aki viszont az elmúlt hónapokban többször is hangsúlyozta, Torinóban akar maradni, bő egy hónappal ezelőtt 2020-ig szerződést hosszabbított a tavalyi BL-döntőssel. A Realnál a hírek szerint azt a lehetőséget is vizsgálják, hogy visszavásárolják a 2015-ös Bajnokok Ligája-elődöntőben volt csapata ellen kétszer is betaláló támadót, majd tovább is adják, a Manchester United (ahol a hírek szerint Morata volt madridi edzője, Jose Mourinho lesz a menedzser) vagy Liverpool akár 50 millió eurót is fizethet érte.

Az egész üzletet meghiúsíthatja, ha végül életbe lép a FIFA által a Real Madridra és az Atlético Madridra kiszabott átigazolási tilalom. A büntetést fiatalkorú játékosok szabálytalan igazolása miatt kapta a két klub, amelyek fellebbeztek, így az eljárás végéig felfüggesztették a büntetés végrehajtását.

(Sport TV)