Pep számít Ribéryre • SportTV

Pep számít Ribéryre

2016. 05. 02. 20:22    
Olvasási idő: < 1 perc

Megtartotta a keddi BL-elődöntő előtti sajtótájékoztatóját a Bayern München és az Atlético Madrid. Mint ismert, az első találkozót a spanyol gárda nyerte 1–0-ra Saul Niguez góljával a Vicente Calderónban. Az eseményen kiderült, hogy Guardiola számít majd Ribéryre, míg Simeone izgul a meccs előtt.

„Sorozatban ez a harmadik elődöntőnk, ami hatalmas megtiszteltetés. A lehető legjobb teljesítményt kell nyújtsuk a döntőbe jutásért. Nem tehet minket görcsössé, hogy mindenképpen gólt, gólokat kell szerezzünk. Először is a védelemre kell fókuszálnunk és arra, hogy kontroll alatt tartsuk a mérkőzést. Ribéry készen áll, egy lehetséges opció számunkra az Atleti ellen. És ez nagyon jó, mert egy remek játékosról van szó. Nagyon nehéz az Alético ellen játszani, betömörülnek a kapu elé, de mi majd mindent elkövetünk, hogy feltörjük a védelmet. Minden játékosom támadni fog, és közben igyekszünk majd nem engedni egyetlen kontrát sem nekik” – fogalmazott a találkozó előtt Pep Guardiola.

„Az első meccsen jól játszottunk, ami jó érzésekkel tölt el minket. Kedden meglátjuk, hogy mennyire erős a Bayern és azt is, hogy mennyire erős az én csapatom. Nem gondolom, hogy nagy lenne a nyomás a Bayernen. Történjék bármi is a találkozón, a fontos dolgok majd a fejekben dőlnek el. A foci egy fantasztikus sport, sokféleképpen játszható. A legtöbb azon múlik, hogy kinek, mire alkalmas a kerete. Számomra nagyon megtisztelő, hogy itt lehetek és ezekkel a játékosokkal dolgozhatok együtt. Minden meccs előtt van bennem egy kis izgalom, de nagyon várom a keddi találkozót. Győzni és játszani szeretnénk, valamint sikeresek lenni a Bayern ellen” – mondta a meccs előtti sajtótájékoztatón Diego Simeone.

(Sport TV)

Kedden a Sport1-en 19:30-tól élőben közvetítjük a Bayern München – Atlético Madrid Bajnokok Ligája elődöntő-visszavágót.

Szerdán a Sport1-en 19:30-tól élőben közvetítjük a Real Madrid – Manchester City Bajnokok Ligája elődöntő-visszavágót.