Győzelemmel hangolt a házigazda • SportTV

Győzelemmel hangolt a házigazda

2016. 05. 30. 23:15    
Olvasási idő: < 1 perc

Megnyerte utolsó előtti felkészülési mérkőzését az Európa-bajnokság előtt a francia válogatott. A kontinenstorna házigazdája remek találkozón verte Nantes-ban Kamerunt.

A hazaiak a 20. percben szereztek vezetést, Coman ment el egy remek cselt követően a szélen, középre adott, Matuidi pedig kapásból a hálóba lőtt. Két perccel később egyenlítettek az afrikaiak, Nyom kényszerítőzött Sallival, majd pontosan centerezett, az érkező Aboubakar pedig négy méterről volt eredményes. A 41. percben megint a franciák jutottak előnyhöz, Pogba beívelése után Giroud vágta a labdát a kapuba.

A második félidőben az Eb házigazdája több ziccert is kihagyott, Ondoa rendre fantasztikusan hárított. Az egyik ilyen védése után, a 88. percben a kapus gyorsan indított, a támadás végén Choupo-Moting kiegyenlített. A franciák végül mégis nyertek, mert az utolsó percben, Payet remekül csavart szabadrúgásból a kapuba, igaz ezúttal hibázott Ondoa. Franciaország 3-2-re győzött, utolsó előkészületi mérkőzésén pedig szombaton Metzben Skócia ellen lép majd pályára.

(Sport Tv)

A Franciaország-Skócia mérkőzést szombaton 21 órától élőben közvetítjük a Sport2-n.