Másként hangoltak a Clásicóra • SportTV

Másként hangoltak a Clásicóra

2016. 12. 01. 09:06    
Olvasási idő: < 1 perc

Három nappal a szombati Clásico előtt mindkét együttes pályára lépett a Spanyol Kupában. Természetesen alaposan „felvizezett” csapatokkal, azaz alig néhány állandó kezdővel soraikban. A 16 közé jutásért a Real Madrid már a visszavágót játszotta a harmadosztályú Cultural Leonesa ellen, és az idegenbeli 7–1 után most hazai pályán 6–1-re győzött. A gólok közül a dominikai Mariano Díaz mesterhármast ért el, egy-egy alkalommal betalált James Rodríguez, és ez első csapatban először szereplő Enzo Zidane, a vezetőedző fia is, a hatodik Real-találat öngólból született.

A Barcelona még csak az első találkozót játszotta a jelenleg szintén harmadosztályú, korábban szebb napokat megélt Hércules otthonában, Alicantében. A katalán együttes szerényebb teljesítményt nyújtott, gól nélküli félidő után 1–1-re végzett. A vezetést a hazai együttes szerezte meg David Mainz révén az 52. percben, az 58.-ban Carlos Alena egyenlített.

(Sport TV)

A Barcelona–Real Madrid csúcsrangadót szombaton 15-kor kezdődő műsorunkban vezetjük fel és 16:15 órától élőben közvetítjük a Sport1-en.