Egy klasszikus és magyar klasszisok • SportTV

Egy klasszikus és magyar klasszisok

2016. 12. 05. 16:50    
Olvasási idő: < 1 perc

A magyar csapatok remek kézilabda BL-szereplése mellett az el Clásico A-tól Z-ig való kivesézése alkotja a hétfői Harmadik Félidő című show-műsor gerincét.

Mindkét magyar férficsapat dobogós helyen vészelheti át a téli szünetet a kézilabda Bajnokok Ligájában, a Telekom Veszprém az ősszel nagyon összeálló Barcelona és PSG mögött az A-csoportban harmadikként, míg a MOL-Pick Szeged a B-ben a címvédő Kielce mögött nagyszerű másodikként várja a februári folytatást. A decemberi kilencedik fordulóban mindkét együttes sima győzelmet aratott, ráadásul itt-ott tartalékolhatott is, hiszen a Silkeborg (Veszprém) és a Celje (Szeged) sem azonos súlycsoportú a magyarokkal. Ezt persze jó érzés leírni, de hogy a pályán mekkora nehézséget jelent érvényt szerezni a papírformának, arról állandó szakértőnk, a Veszprém hajdani klasszis szélsője, Pásztor István, valamint Szűcs Ernő Péter, a szegediek klubelnöke vall a Harmadik Félidő stúdiójában.
A műsor második felében is lesz személyes beszámoló, ugyanis Szebeni István, a HF állandó vendége szombaton a helyszínen tekintette meg a Barcelona–Real Madrid spanyol bajnokit. Real-szurkolóként biztosan nagy élmény lehetett átélni Sergio Ramos 90. percben fejelt egyenlítő gólját… A műsorban azonban nem csupán ez a gól, de Luis Suárez első találata is előkerül, mindkettőt megmutatjuk minden szögből, kiderül, elkerülhető lett volna-e bármelyik is, illetve hogy az 1–1-es végeredmény mit jelent a bajnokság végkimenetele szempontjából.

(Sport TV)

A Sport1-en 20:30-tól élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat.