Remek manchesteri "lepattanók" • SportTV

Remek manchesteri „lepattanók”

2017. 02. 23. 15:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Elemzések és szépségversenyek alkotják a csütörtöki Út Cardiffba című műsorunk gerincét.

Ha meccsenként csaknem ötgólos átlagot hozó héten jutunk túl a Bajnokok Ligájában, akkor azért az Út Cardiffba című BL-magazin stábja jelentős részben irigylésre méltó helyzetben van a rengeteg téma miatt, kisebb részben meg senki sem cserélne velük, hiszen valamit tuti ki kell hagyniuk az adásmenetből. Az például biztos, hogy a nyolcaddöntőben csapatként legnagyobbat alkotó két együttes, a Bayern München és a PSG újabb méltatása kimarad…
Lesz viszont helyette négy meccs részletes elemzése, a legnagyobb hangsúllyal a Manchester City–Monaco találkozóval. Egyenes kiesés szakasz első meccsén még nem született nyolc gól, de az is ritka, hogy két csapatban legyen egy-egy olyan kiemelkedő csatárteljesítmény, mint Agüeróé, illetve Falcaóé. Aligha titok, hogy az elemzésekben központi szerepet kap a két dél-amerikai.
A Sevilla–Leicester meccsen egy csapatban volt két parádé, Kemenes Szabolcs a DeltaCast program segítségével Nzonzi és Nasri szinte hibátlan passzteljesítményét modellezi majd, de mielőtt az angol hívek lázonganának, nyugi, Kasper Schmeichel kapus is megkapja, ami jár neki. Ha már egyszer versenyben tartotta a Leicestert.
És lesznek top5-ös választások is a BL-nyolcaddöntők első felvonásait követően: Kemenes Szabolcs a védések, Hegyi Iván az akciógólok, Várhidi Péter pedig a bombagólok közül mazsolázza ki az öt legszebbet.

(Sport TV)

A Sport1-en 18 órától élőben sugározzuk az Út Cardiffba című magazinműsorunkat.