Angol bakik, öreg Bayern? • SportTV

Angol bakik, öreg Bayern?

2017. 03. 23. 16:55    
Olvasási idő: < 1 perc

Negyeddöntők, angol szereplés, tényleg öregedő Bayern? – ezek lesznek a csütörtöki Út Cardiffba magazinműsor sarokpontjai.

Öt nemzet nyolc képviselője maradt állva a Bajnokok Ligájában, megvannak a negyeddöntő párosításai, így aztán az Út Cardiffba című magazinműsor eslő szegmense adott is: mi lesz a legjobb nyolc között? Szakértőink (Kemenes Szabolcs, László Csaba, Várhidi Péter) megvitatják a párharcokat, és az is kiderül, hogy a Sport TV „virtuális BL-jében” mely csapatokkal találkozhatunk majd a májusi elődöntőkben.
Amire jó esély van, hogy angollal már nem. A dicsőségesnek tartott négyes flotta (Arsenal, Manchester City, Leicester, Tottenham) egy szerény „hajóra” fogyatkozott, ráadásul a Premier League-ben címvédőként botladozó Leicesternek a kétmeccses párharcok egyik specialistájával, az előző három kiírásból kettőben döntőt játszó Atlético Madriddal kell találkoznia. De vajon mi lesz a többieknél a nyáron? Tényleg 18 játékost paterolnak ki a Citytől, hogy az újakkal összejöjjön végre egy nagy dobás a BL-ben? Az Arsenalnál tényleg elkezdődik a Wenger utáni korszak? A Tottenham együtt tudja tartani a sokra hivatott keretét? És az Európában villogó Leicester bent tud maradni az élvonalban? Ez is kiderül az adásból, ahogyan az is, Kemenes Szabolcsnak milyen összefüggést lát a Premier League-ben szereplő légiósok és az angol válogatott minősége között.
Emellett lesz még egy kis bayernezés is, hiszen Uli Hoeness klubelnök nem akar nagy nevet igazolni a nyáron, helyette saját nevelésű fiatalokat akar beépíteni. A korátlagnak mindenképpen jót tenne, mert jelenleg mintha kicsit öregedőnek tűnne a bajor keret, de majd a triumvirátus ezt a rejtélyt is körüljárja. A záró feladat pedig az lesz, hogy mindenki rakjon össze szépen egy olyan tizenegyet, amelyet szívesen látna szombaton a lisszaboni gyepen egy laza portugál–magyaron. Csak hogy kikerüljünk kicsit a BL forgatagából, és átmenjünk egy másik jelentős sorozatba.

(Sport TV)

A Sport1-en 18 órától élőben sugározzuk az Út Cardiffba című magazinműsorunkat.