Jön Ronaldo 100 kupagólja! • SportTV

Jön Ronaldo 100 kupagólja!

2017. 04. 27. 16:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Cristiano Ronaldo mind a 100 európai kupagólját megmutatjuk az Út Cardiffba című BL-magazinunkban

Sporttörténelmi pillanatoknak lehetnek szemtanúi az Út Cardiffba című Bajnokok Ligája-magazin nézői. A csütörtöki műsorban ugyanis Magyarországon először megmutatjuk Cristiano Ronaldo mind a 100 gólját, amit európai kupaporondon szerzett. A Real Madrid portugál aranylabdása első játékosként érte el az álomhatárt, méghozzá a Bayern München elleni BL-negyeddöntő visszavágóján. A hol a vége? kérdést pedig lehetetlen megmondani, hiszen még ebben a szezonban is vár rá legalább két BL-meccs, életkorát (32 év) figyelembe véve pedig még további legalább 4-5 idény.
Ronaldo természetesen a műsor egy másik részében is szerepet kap, hiszen meghívott vendégeink (Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter) latolgatják majd a két elődöntő (Real Madrid–Atlético Madrid, Juventus–Monaco) esélyeit is. Előbbinél szóba kerül, mennyit változott a két spanyol rivális kerete a 2014-es döntő óta (nem sokat…), milyenek voltak az elmúlt évek párharcai és mik lehetnek azok a hibapontok, amelyekből a rivális tőkét kovácsolhat magának. A második ütközetnél utóbbi szintén téma lesz, ahogyan az is, hogy a franciák fiatalos lendülete mire megy majd az olasz rókák ellen.
Arról pedig, hogy további nagyágyúkról (így a Bayern Münchenről, a Barcelonáról vagy a Chelsea-ről) ne feledkezzünk meg, „Nemigen” rovatunk gondoskodik. Lesz itt újjáépítéstől angol bajnoki címig minden, mi szem-szájnak ingere.

(Sport TV)

A Sport1-en 18:30-tól élőben jelentkezünk az Út Cardiffba című BL-magazinunkkal.