Elnöki ügy a HF stúdiójában • SportTV

Elnöki ügy a HF stúdiójában

2017. 05. 01. 14:59    
Olvasási idő: < 1 perc

Kálomista Gábor és Szűcs Ernő Péter, a Telekom Veszprém, illetve a MOL-Pick Szeged első embere lesz a Harmadik Félidő vendége hétfő este. A két sportvezetővel többek között a kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőit értékeljük.

A Wellhello már elkészítette a maga Elnöki ügyét, hétfő este pedig a Harmadik Félidő stábján a sor. A Sport TV show-műsorába ugyanis elfogadta a meghívást Kálomista Gábor, a Telekom Veszprém társelnöke, valamint Szűcs Ernő Péter, a MOL-Pick Szeged elnöke is. Velük értékeljük a magyar szempontból elképesztő BL-negyeddöntő-visszavágókat. Reményeink szerint kiderül, minek volt köszönhető a hatalmas fordulat a Montpellier-Veszprém második félidejében, amikor is a sorozatban negyedszer a Final Fourba jutó magyar együttes négygólos hátrányból ötgólos előnyt fabrikált, míg a szegediek első emberét többek között arról is faggatjuk, mit érzett csapata 25-21-es vezetésénél és labdabirtoklásánál a párizsi arénában. És persze a Final Fourt sem hagyjuk ki, a Veszprém riválisait (Vardar Szkopje, Barcelona, PSG) már ismerjük, az esélyekről pedig a Harmadik Félidőben kapunk képet.
Persze, az egyre izgalmasabb spanyol bajnoki hajrát sem hagyjuk figyelmen kívül. A Real Madrid és a Barcelona a hétközi gólzápor után szombaton óvatosabb volt, de azért hozta a kötelezőt (nem elhanyagolható módon úgy, hogy a két vetélytárs, a Valencia, illetve az Espanyol besegített), és továbbra is azonos pontszámmal vezetik a tabellát (igaz, a Real eggyel kevesebb meccset játszott). A katalánok a három ponton túl annak is örülhettek, hogy újra összeállt az MSN, míg a királyi gárdánál megint előkerült a kapuskérdés. Részben a manchesteri De Gea nyilatkozata, részben meg a Valencia-mérkőzés kapcsán. Merthogy a Valencia góljánál egyesek szerint Keylor Navas nem festett valami jól. De hogy szakértőink szerint hogy nézett ki a madridi kapus, az adásból kiderül!

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorral.