1 millió a Málagának a Real aranyáért • SportTV

1 millió a Málagának a Real aranyáért

2017. 05. 19. 12:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Ha a Real Madrid nyeri meg vasárnap a spanyol bajnokságot, a korábban Iscót a királyi gárdának eladó Málaga egymillió euróval gazdagodik. A pikantéria, hogy a két csapat egymás ellen játszik a záró fordulóban.

Spanyolország (és talán a világ) Barcelona-kötődésű része talán most még idegesebben várja az utolsó spanyol bajnoki fordulót, amelyben a katalánoknak nyerniük kell az Eibar ellen és ki kell szurkolniuk a Real Madrid málagai vereségét ahhoz, hogy csapatuk megvédje címét. Csakhogy a Málaga kasszájába egymillió euró folyik be, ha a Real nyeri meg a bajnoki címet.
Ráadásul teljesen tisztességes keretek között, nem pedig burkolt prémiumfelajánlás keretében. Amikor ugyanis 2013-ban a Málaga eladta Iscót a Real Madridnak, a felek a 27 millió eurós vételáron túl bónuszokban is megegyeztek. Az egyik ilyen volt, hogy a Real bajnoki címei után egymillió euró jár a Málagának, ha az aranyérem megszerzésekor Isco még a keret tagja. Márpedig Isco nemhogy a keret, de talán a kezdőcsapat tagja is lesz vasárnap este.

(Sport TV)

A Sport1-en vasárnap 19:45-től a Málaga–Real Madrid, a Sport2-n 20 órától a Barcelona–Eibar találkozót közvetítjük élőben.