Manning beszólt Durantnak • SportTV

Manning beszólt Durantnak

2017. 07. 13. 10:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Az ESPN hagyományos díjátadó gáláján Peyton Manning műsorvezetőként megengedett magának egy vaskos beszólást Kevin Durant felé.

Az ESPN hagyományos díjátadóján még úgyis volt okunk mosolyogni, hogy a legjobb külföldi sportolónak járó díjat nem Hosszú Katinka, hanem a sprintsztár Usain Bolt kapta meg. A már nem quarterback poszton, hanem műsorvezetőként jeleskedő Peyton Manning ugyanis megengedett magának egy beszólást Kevin Durant felé. A világ egyik legjobb kosarasát elég sok bírálat érte amiatt, hogy tavaly az Oklahoma City Thundert elhagyva a domináns (ám a 2016-os nagydöntőt így is elvesztő) Golden State Warriorshoz igazolt. A kritikák azóta is vissza-visszatértek, és akkor sem csendesedtek el, midőn Durant MVP-ként vezette nagybajnoki címre a Warriorst. Most pedig Manning öntött olajat a tűzre, amikor az év csapata elismerésről beszélt.
„A tornacsapatunk annyira domináns volt az előző évben, hogy Kevin Durant azt mondta nekem, a következő esztendőben náluk akar játszani. Meg kellett neki mondanom: Kevin, sohasem játszol náluk” – mondta az Indianapolis Colts és a Denver Broncos csapatával is Super Bowlt nyerő QB.
A kamerák azonnal bevágták Durantot… Fogalmazzunk finoman, elkeseredetten gyilkos pillantást lőtt ki Manning felé, miközben a körülötte ülők (így Durant édesanyja, Wanda is) jól szórakoztak a tréfán.
Durantnak azért volt oka az örömre, hiszen a Warriors még így is megkapta az év csapata elismerést, ő pedig a nagydöntőben mutatott játékáért megkapta a legjobb bajnoki teljesítményt nyújtó sportolónak járó kitüntetést.

(Sport TV)