Anthony Houstonba akar menni • SportTV

Anthony Houstonba akar menni

2017. 07. 19. 16:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Minden jel szerint Carmelo Anthony nem ölti magára többé a New York Knicks mezét. A Clevelanddel és a Houstonnal hírbe hozott kosaras utóbbi csapatban akarja folytatni, most már csak a csere részleteiről kell(ene) megállapodni.

Úgy tűnik, hiába támadt az az ötlete a New York Knicks új vezetőségének, hogy Phil Jackson elnök távozása után békét köt Carmelo Anthonyval, elviszi az edzőtáborba, dolgozik kicsit az értékén és csak azt követően cseréli el. A szupersztár nem hajlandó részt venni ebben a kis játékban, legalábbis erről számolt be Adrian Wojnarowski szakíró az ESPN SportsCenter című műsorában. „Carmelo egyértelművé tette nekik, hogy Houstonba akar menni és hogy nem érdekli egy olyan beszélgetés, hogy miképp tudna visszakerülni a New York keretébe” – mondta Wojnarowski.
Steve Mills, az új elnök (a korábbi GM) aligha akar nyilvános háborúba bonyolódni Anthonyval, neki a gyors megegyezés lenne az érdeke, Houstonban azonban hosszabb beszélgetésekre rendezkedtek be, arrafelé úgy számolnak, a tárgyalások simán eltarthatnak az edzőtáborok szeptemberi nyitásáig. Wojnarowski szerint annak nulla az esélye, hogy Anthony a Kincksszel kezdje meg a felkészülést, ha nem jön létre egyezség, akkor inkább egyéni munkát végez, amíg nem mehet Houstonba.
Az is elképzelhetőnek tűnik, hogy az ügyletet csak két csapat között kötik meg, Anthony nem akar több csapattal való kavarást. A Rockets szeretné, ha Ryan Anderson is része lenne a bulinak (szívesen szabadulna a játékos 3 éves, több mint 60 millió dolláros szerződésétől), ezt viszont a Knicks nagyon nem akarja, helyette fiatalokat akar, akik jól jönnének Kristaps Porzingis köré.

(Sport TV)