Tényleg BL-favorit a Chelsea? • SportTV

Tényleg BL-favorit a Chelsea?

2017. 08. 10. 12:17    
Olvasási idő: < 1 perc

Már másodszor vesszük az ukrán főváros felé az irányt. Szakértőink elmondják véleményüket a már lejátszott Szuperkupa-mérkőzésről, egy-két csúcsklub – különösképp a PSG és a Barcelona transzferügyeiről, most már a Neymar-átigazolás tükrében –, s persze szóba kerülnek a jövő heti playoffmérkőzések is.

A Real Madrid nemcsak az első klub volt, amely a BL-érában megvédte címét, de az „ős-Ajax” és a 80-as–90-es évek fordulójának szuper Milanja után harmadikként az európai Szuperkupát is el tudta nyerni kétszer egymás után. Részletesen elemezzük a Real–Man United mérkőzés minden fontos eseményét, lehetséges fordulópontjait, a játékosteljesítményeket, az edzői koncepciók pozitív vagy negatív végrehajtását.

A Neymar-transzfer után a PSG még nem nyugszik, célkeresztjébe vette Oblak kapust és Mbappét is, ugyanakkor a Barca sem hagyja pihenni a kasszában a brazilért kapott euroszázmilliókat. Coutinho és/vagy Dembélé érkezése valószínűsíthető Katalóniába. Vagy mégsem? – erről diskurálnak vendégeink a stúdióban.

Állandó nézőink már megszokták, hogy Kemenes Szabolcs egyéni látásmódjával néha mások számára meglepő állítással, ötlettel, jóslattal is előáll. Most például a Chelsea-t a soron következő BL-sorozat egyik favoritjává minősítette. Ennek az előrejelzésnek a fényében beszélnek majd a Community Shield történéseiről szakértőink, amely mérkőzésen a favorit kékek 11-esekkel alulmaradtak a lassan honi kupaspecialistává avanzsáló Arsenal (3 év alatt 2 FA-kupa, 2 Comm. Shield) együttesével szemben.

Végezetül a jövő heti BL-playoff-találkozók esélyeiről is véleményt nyilvánítanak meghívott szakembereink. A „Chelsea-patrónus” Kemenes Szabolcs mellett Hegyi Iván és Várhidi Péter beszélget, érvel, vitatkozik Petur András szokásos gondolatébresztő, néhol enyhén provokatív műsorvezetésével. S persze szokás szerint szeretettel várják a nézői véleményeket, hozzászólásokat, témajavaslatokat is.