Legutóbbi frissítés 2017. szeptember 07. 11:51
UEFA Bajnokok Ligája

Levélben ajánlom! bezár

Melyik csapat néz ki a legjobban?

Fotó: EUROPRESS/AFP

A válogatottakkal kezdünk, pontosabban a magyar válogatott két meccsével. Hogy hogy kerül a csizma az asztalra? Nos, a magyar válogatott éppen azzal az Eb-győztes Portugáliával csapott össze, amelyben végig játszott, de góltalan maradt a BL védője és gólkirálya, a négyszeres aranylabdás Cristiano Ronaldo. S amelyben nem mellesleg a 14 pályára lépő portugál játékos több mint fele (8) BL-csapat  alkalmazottja...

Mivel lezárult az átigazolási időszak, a stúdióban helyet foglaló szakértőink külön-külön megnevezik azt a három BL-csapatot, amely szerintük a legjobban igazolt, a legtöbbet erősödött a nyáron. A sikeres és nagy összegű átigazolások mellett szóba kerülnek azok a futballisták is, akikről heteken át szóltak a híradások, mégsem sikerült klubot váltaniuk, mint például Philippe Coutinho, Alexis Sánchez vagy Diego Costa.

S ha már a jövő héten BL-rajt, szakértőink még egy „sorrendbe rakási” feladatot kapnak: meg kell adniuk a pillanatnyi erőviszonyok szerint legjobb formában lévő öt BL-együttest (power ranking).

A műsorvezető Petur András lesz, vendégeink egy-egy újságíró, edző és játékos, azaz Hegyi Iván, László Csaba és a mindig valami meglepővel (is) előrukkoló Kemenes Szabolcs. 


Hozzászólás (2) Hozzászólok!

Károly 2017. 09. 07., 19:51

Azert arra nagyon kivancsi lettem volna ha Neymar joban lett volna a vezetessel es mar joelore tudatta volna hogy menni fog es mielott megvette volna a PSG akkor is ennyibe kerult volna Coutinho vagy Dembele a Barcanak?.Szerintem joval kevesebb lett volna.(bocs angol billentyuzet)

Kristóf 2017. 09. 07., 19:13

A PSG igazolt a legjobban, ez vitathatatlan. Bár voltak azért baklövések érzésem szerint, Emery elengedte egyik nagy kedvencét, Kryhowiak-ot. Ugyan erről a posztról elengedte Matuidi-t is. Igazolni a középpálya közepére nem igazolt. Megtartotta Mottát, de az előbb említett két ember nem volt jó.

Szólj hozzá!