Jönnek az infarktusos hajrák • SportTV

Jönnek az infarktusos hajrák

2017. 10. 16. 17:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Szinte hibátlan magyar kézilabda BL-mérleg, spanyol csúcsrangadó, Cristiano Ronaldo első gólja – mi kell még egy jó Harmadik Félidőhöz?!

Még most is nehezen tér magához az ember, ha visszagondol a Kielce–Telekom Veszprém Bajnokok Ligája-csoportmeccs hajrájára. Az utolsó percben volt kék lap, két gól, meg egy vitatható középkezdés, és akkor még nem is ejtettünk szót az első 59 percről. Világszintű ütközet volt, amelyről szakértőink, Borsos Attila, Matuz Krisztián és Juhász István alighanem órákig elbeszélgetnének, de messze nem lesz annyi idejük.
Merthogy a hétvégén női BL-csapataink is porondra léptek, nyertek is, így aztán Tóth Tímea is kellemes szerepkörben lubickolhat a Harmadik Félidőben. További színesítés, hogy lesz egy-egy Oftedal- és Pena-interjúnk, na és rengeteg vélemény arról, céljaikhoz képest milyen úton járnak csapataink az európai elitben.
A spanyol futballban Cristiano Ronaldo a hétvégén új útra lépett, megszerezte ugyanis az első gólját a 2017–2018-as bajnokságban. Nem aprózta el, a Getafe elleni, finisbeli gólja azonnal három pontot ért, aminek köszönhetően a Real Madrid két pontot faragott a Barcelonával szembeni hátrányából. Ronaldo gólját egyébként összehasonlítjuk Benzemáéval, egyes vélemények szerint a két lövés egymás tükörképe.
És hogy miért csökkent ötpontosra a Real lemaradása? Mert a Barcelona az Atlético Madrid elleni rangadón 1–1-re volt jó, úgy, hogy Luis Suárez a 82. percben mentett pontot. Szakértőink (Hajdu Attila, Harsányi Levente, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter) itt elsősorban Ter Stegen mozgását elemzik, középpontba állítva Saúl lövését és gólját. A fő kérdés: tehetett volna többet a kapus a gól elkerüléséért? A Harmadik Félidőből ez is kiderül.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorunkkal.