Győrben miénk a Harmadik Félidő! • SportTV

Győrben miénk a Harmadik Félidő!

2017. 11. 06. 17:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Friss győri meccsélményekkel, Fradi-elemzéssel, valamint a Barcelona, illetve a Real Madrid kapcsán Messi- és Cristiano Ronaldo-elemzéssel jelentkezik a hétfői Harmadik Félidő.

Alig leszünk túl a Győri Audi ETO KC–Rosztov-Don női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés két félidején, máris kezdődik a Harmadik Félidő, a Sport TV show-műsora. Természetesen a műsor elejét még a győri események uralják, helyszíni nyilatkozatokkal, értékelésekkel, amelybe már a stúdióban helyet foglaló hölgykoszorú (Kovacsics Anikó, Pigniczki Krisztina, Tóth Tímea) is bekapcsolódik. Kovacsicsnak persze az FTC-Rail Cargo Hungaria sikerét is lesz ideje és lehetősége elemezni (főleg úgy, hogy ehhez még az EHF szerint is szépségdíjas góllal járult hozzá), amiben Bíró Blanka egy interjú formájában lesz a segítségére.
Majdnem teljes sorcsere után, immár Juhász Istvánnal és Iváncsik Gergővel kiegészülve jönnek a felemás hétvégét letudó férfi kézilabdázók. A Telekom Veszprém erőkímélő üzemmódban verte laposra az Aalborgot, míg a MOL-Pick Szeged bántóan sima vereséget szenvedett a Löwentől odahaza. Miért, hogyan, mit kellett volna másképp csinálni, szakértőinken túl egy-egy Ancsin Gábor és Bodó Richárd-interjú próbál választ találni a felvetésekre.
Mint ahogyan a Barcelona-blokk is egy felvetéssel indul: mennyire forradalmasította Ernesto Valverde vezetőedző a Barcelona felállását? Támadásban hárman vannak elöl, na de védekezésben a Sevilla ellen például Paco Alcacer jobb oldali középpályást játszott. Persze, az ő számára nem emiatt marad emlékezetes a mérkőzés, hanem amiatt a két gólja miatt, amellyel eldöntötte a találkozót. Persze, az öt szakértő (Hajdu Attila, Harsányi Levente, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter) elemzi azt is, Messi miképp maradhatott gól nélkül a 600. barcelonai tétmérkőzésén; hogy a másik megasztár, Cristiano Ronaldo krízisben van vagy sem – most éppen gólpasszig jutott, gól megint sehol; hogy a Real Madridnál mekkora a csatárválság, mert megint három középpályás (Casemiro, Marco Asensio, Isco) talált be, csatár viszont egy sem.

(Sport TV)

A Sport1-en 20:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorral.