Ezt kéri Ronaldo karácsonyra! • SportTV

Ezt kéri Ronaldo karácsonyra!

2017. 11. 30. 10:29    
Olvasási idő: < 1 perc

Cristiano Ronaldo a Real Madrid elnökétől Guedes, Marquinhos és Kepa szerződtetését kéri karácsonyi ajándékként.

Cristiano Ronaldo is megírta a maga karácsonyi kívánságlistáját, a Florentino Péreznek címzett listán három játékos neve szerepel, akikkel 2018 elejétől együtt szeretne futballozni a Real Madridnál. A portugál aranylabdás az ősszel többször is jelezte, elégedetlen volt a Real nyári átigazolási politikájával, főleg azzal, hogy olyan rutinos játékosokat engedett el, mint Pepe, Alvaro Morata és James Rodriguez.
Ronaldo szerint a Barcelonával szembeni nyolcpontos hátrány ledolgozásához, illetve a BL-beli sikeres címvédéshez Gonzalo Guedes (PSG, jelenleg kölcsönben Valencia), Marquinhos (PSG) és Kepa (Athletic Bilbao) szerződtetése szükséges. Gondot jelenthet, hogy Marquinhos és a Ronaldo ügynökéhez tartozó Guedes hosszú távú szerződéssel bír a párizsiaknál, ugyanakkor Kepa kapus a nyáron lelépési díj nélkül távozhat a baszkoktól.
Kapusfronton tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a Real közben ultimátumot adott a régóta kerülgetett David De Geának: vagy jön 2018 nyarán vagy a klub keres helyette egy másik világsztár kapust (vélhetően Thibaut Courtois, a Chelsea játékosa lesz akkor a kiszemelt). A Manchester Unitedben a világ legjobbjai közé emelkedő De Gea két és fél éve már majdnem a Real Madrid kapusa lett, de akkor az utolsó pillanatban meghiúsult az üzlet.

(Sport TV)