Yerry Mina is a Barcelonáé • SportTV

Yerry Mina is a Barcelonáé

2018. 01. 09. 10:40    
Olvasási idő: < 1 perc

Középpályás után középhátvéddel erősített a Barcelona: a katalán klub négy és fél éves szerződést köt Yerry Minával, a Palmeiras és a kolumbiai válogatott védőjével.

Tovább folytatja kerete megerősítését a spanyol bajnokságot veretlenül vezető, a Bajnokok Ligájában csoportelsőként nyolcaddöntős Barcelona. Azok után, hogy a katalánok a minap több mint 100 millió euróért megszerezték Philippe Coutinhót, most jóval szerényebb összegért, 11,5 millió euróért lecsaptak Yerry Minára is. A kolumbiai védő az eredeti tervek szerint csak a nyáron (és 9 millió euróért) érkezett volna Barcelonába, de Javier Mascherano Kínába szerződése felgyorsítja a folyamatot.
Mina négy és fél éves szerződést köt a Barcával, amelynek – Mascherano lelépése után – ő lesz a negyedik középhátvédje. Umtiti, Piqué és Vermaelen mellett a tavasza alighanem rámegy arra, hogy beilleszkedjen, ha ez összejön, mindenki boldog lesz Barcelonában, ha nem, akkor a klub a kölcsönadástól sem riad vissza, legalábbis a katalán Sport szerint.

(Sport TV)