Mi urunk, a pénz • SportTV

Mi urunk, a pénz

2018. 01. 11. 17:35    
Olvasási idő: < 1 perc

A pénz és az átigazolások körül forog majd sok minden az Út Kijevbe című műsorban: Philippe Coutinho klubcseréjének részleteitől a világ legtőkeerősebb klubjaiig sok minden előkerül majd a Sport1-en.

Minimum furcsának bélyegezhető átigazolások alkotják az Út Cardiffba következő részének gerincét. Természetesen a fő csapásirányt Philippe Coutinho Barcelonába szerződése jelenti, ami nem csupán volumene (minden idők második legdrágább transzferéről értekezünk…), de szokatlan körülményei miatt is érdekes. Hiszen a brazil középpályás a tavasszal a BL-ben nem szerepelhet, csak a bajnokságban. Na de így is megérte őt megvenni a Barcának? Petur András műsorvezető, a Bognár György, Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs szakértői hármas, valamint Szabados Gábor sportközgazdász szépen megnézi, kinek mibe fáj a történet, a futballszakemberek pedig azt is elemzik, hol lehet a helye Coutinhónak a katalánoknál.
Furcsa volt Cenk Tosun klubváltása is, aki a Besiktas történetének egyik legfontosabb mérkőzése, a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntő előtt lépett le, méghozzá az angol középcsapat Evertonhoz. Volt az a pénz a jelek szerint.. Ugyanakkor törökök idegenlégiósként – jópár ennél nagyobb sikertörténetről hallottunk már… De érdekes lehet Ancelotti és az Arsenal összeboronálása, Zidane madridi jövője vagy éppen a „Régi döntők, új technológia” rovatunkban az 1999-es finálé felelevenítése is.
És hogy el ne felejtsük: a pénz téma nem merül ki Coutinhóban, hanem megvizsgáljuk a világ legtőkeerősebb klubjainak listáját is. Adódik a kérdés, hogy a készítők ennyire bíznak az arab és a kínai befektetőkben? Szabados Gábor csak elmagyarázza.

(Sport TV)

A Sport1-en 18 órától élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című műsorunkkal.