Sírnak, zsarolnak - mit kell tenni? • SportTV

Sírnak, zsarolnak – mit kell tenni?

2018. 01. 18. 11:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Az átigazolási időszak viharos történéseivel foglalkozik az Út Kijevbe stábja csütörtökön, az eligazodásban egy játékosügynök, Paunoch Péter is a segítségükre lesz a stúdióban.

Az elmúlt jó fél évben az átigazolási piacon találkoztunk már világcsúccsal, a távozását kikényszerítő játékossal, az utolsó pillanatban saját döntéséből visszatáncoló, majd pár hónappal később mégis (ugyanoda!) lelépő futballistával, így aztán az Út Kijevbe stábja elérkezettnek látta az időt, hogy rendet vágjon ebben az univerzumba. Éppen ezért Petur András műsorvezető, valamint a Bognár György, Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs alkotta szakértői hármas mellé csütörtökön csatlakozik Paunoch Péter menedzser, aki megpróbál segíteni eligazodni ebben az olykor misztikusnak tűnő világban. Hogy például melyik időszak a jobb, a nyári vagy a téli transzerperiódus vagy hogy melyik oldalnak mit lehet tenni a saját távozásukat gyakorlatilag kizsaroló labdarúgókkal, így Coutinhóval, Dembelével vagy az éppen most nagyüzemi fokozatba kapcsoló Aubameyanggal.
A Real Madrid pedig külön kasztot képvisel ebben a műsorban, hiszen előbb megnézzük, mekkora a realitása az NHL-korszak eljövetelének (ha úgy tetszik, a Neymar, Hazard, Lewandoswki trió szerződtetésének), majd pedig terítékre kerül a Marca ötös listája arról, mi is okozhatja a klub mélyrepülését. Zidane-tól kezdve a helyzetkihasználásig lesz itt minden, mint a búcsúban.
De gondolunk azért a nosztalgiára hajlamosakra is, hiszen retró sorozatunkban most a 2012-es Bajnokok Ligája-döntő, a Chelsea–Bayern München összecsapás kerül elő. Megnézzük, min úszott el a történelmi tett, hogy valaki a saját stadionjában lépjen fel a kontinens trónjára. Merthogy a Bayernt csak percek választották el ettől, aztán jött Drogba, meg a németeknek addig az átlagnál jóval gyakrabban szerencsét hozó tizenegyespárbaj.

(Sport TV)

A Sport1-en 18:30-tól jelentkezünk az Út Kijevbe című BL-magazinműsorral.