Porzingist is utolérte a végzet • SportTV

Porzingist is utolérte a végzet

2018. 02. 07. 11:29    
Olvasási idő: < 1 perc

Súlyos sérülés miatt befejeződött Kristaps Porzingis, a New York Knicks első számú játékosának idénye.

Az idei szezonban sorra dőlnek ki a nagy sztárok, most éppen Kristaps Porzingis szezonjának lett vége. Elszakadt a keresztszalagja, legalább 9 hónapig nem látjuk a pályán.
A New York Knicks magasembere a Milwaukee Bucks elleni mérkőzésen sérült meg, egy zsákolás utáni földet érésnél maradt lenn. Épp a másik európai szupersztár, Giannis Antetokounmpo állt mellette. Sajnos a keresztszalag-szakadás sok esetben azonnal kiderül, ha szakértő orvos megvizsgálja, mert lötyög az ember térde, így nem is volt olyan nagy szükség az MRI-re, viszont az igazolta a manuális diagnózist. Legalább 9 hónap kőkemény rehab vár rá, hogy vissza tudjon térni. Ha valaki nem tudná, ez az a sérülés, amiből nemrég tért vissza Zach LaVine vagy Jabari Parker, de Derrick Rose és Rajon Rondo is túlesett rajta, Jeremy Lin pedig épp a visszatérésen dolgozik.
Porzingis ezzel sajnos beállt azon sztárok sorába, akiket súlyos sérülések miatt már nem láthatunk ebben a szezonban. Ide tartozik Gordon Hayward, Jeremy Lin és DeMarcus Cousins.

(Sport TV)