Vince Carter, az orvosi csoda • SportTV

Vince Carter, az orvosi csoda

2018. 02. 14. 16:15    
Olvasási idő: < 1 perc

Az NBA-rajongóknak nem kell bemutatni Vince Cartert, ő az, aki már 1999 óta tépdesi töretlenül a palánkokat. És igen, 41 évesen is formában van.

Nem tagadjuk le, mi is egyetértettünk szakértőnkkel, Török Péterrel, amikor a fiatal suhanc Vince Carterről azt mondta, a térdei nem fogják bírni, hogy a hármast is inkább zsákolja, minthogy kosárra dobja, illetve ha egy labdaszedő arra kéri, tépjen egy 360-at a meccs után, ő gondolkodás nélkül úgy zsákol inkább, hogy kettőt fordul a levegőben, mielőtt a gyűrűbe húzza a labdát. Az orvosi, ortopédiai, biológiai, fizikai, irodalmi, matematikai és képzőművészeti csoda (az utolsó hármat nem muszáj komolyan venni) 41 évesen és 18 naposan ránk cáfol, és tegnap is lecsapott:


A mosoly a végén zseniális. Csapata, a Sacramento Kings le is győzte a Dallas Maverickst.
Vicces, mert épp a napokban állított össze az NBA egy kisvideót a 40 feletti aktív játékosokról (Carter mellett Manu Ginobili és Jason Terry tartozik ebbe a csapatba):


És ha van valaki, aki esetleg nem tudja, hogy a húszas évei elején milyeneket tömött Carter, annak itt egy kis összeállítás, amiben ő maga mondja el, neki melyik volt a 10 kedvenc zsákolása:

Most lehet igazán megkapaszkodni, hogy ezek a térdek még mindig bírják.
Köszönjük, Vince, Te orvosi csoda!

(Sport TV)