Toft Hansen Veszprémben folytatja • SportTV

Toft Hansen Veszprémben folytatja

2018. 02. 28. 11:01    
Olvasási idő: < 1 perc

René Toft Hansen 2018. július 1-jétől egy éven keresztül a Telekom Veszprémet erősíti – adta hírül a magyar bajnokcsapat honlapja.

„Nagyon örülök, hogy a Veszprémhez igazolhatok. Már 6 éve Kielben játszom, és bár izgalmasak voltak az itt töltött évek, bármikor, amikor Veszprémben játszottunk lenyűgöző hangulat fogadott. Szerettem ott játszani. Azt gondolom, hogy a csapatnak, és nekem is ugyanazok a céljaink. Én nem nyertem még Bajnokok Ligáját, és a Veszprém is az első győzelemére hajt. Ez döntően hozzájárult a Veszprémbe való igazolásomhoz” – ezek voltak René Toft Hansen első szavai azok után, hogy egyéves szerződést kötött a Telekom Veszprémmel.
A támadásban és védekezésben is kiváló beálló korábban a Viborgban, a KIF Koldingban, a Köbenhavnban, majd 2012-től napjainkig a THW Kielben szerepelt-szerepel. A dán válogatottal többek között olimpiai és Európa-bajnoki címet is szerzett. Blaz Blagotinsek és Andreas Nilsson után Toft Hansen a harmadik beállós, akinek az új idényre szerződése van Veszprémben.

(handballveszprem.hu)