Össztűz zúdul Pachuliára • SportTV

Össztűz zúdul Pachuliára

2018. 03. 01. 16:07    
Olvasási idő: < 1 perc

A Trash Talk-os fiúkat akkor most újra nekieresztjük Zaza Pachuliának. A grúz tett érte, hogy céltábla legyen belőle, most éppen Russell Westbrookot terrorizálta. De az adásból az is kiderül, ki az NFL közelmúltjának egyik legjobb és legalulértékeltebb futója, valamint melyik cornerback ér meg két üveg olvadt jeget.

Zaza Pachulia kapcsán a Trash Talk-néző embernek két dolog jut eszébe elsőre: Tőrös Balázs klasszikussá nemesedő locsolóverse és az indokolatlanul alattomos szabálytalanságok. Nos, csütörtökön a koszorús költő és az NBA gengsztere is szerepet kap a Sport TV amerikai show-jában: az egyik Szaniszló Csaba műsorvezető, valamint további két szakértő, Dávid Kornél és Bencsics Márk társaságában kórusban szidhatja a másikat. Van miért, hiszen a grúz center most éppen Russell Westbrook ellen hajtott végre nagy visszhangot kiváltó merényletet. De tudjuk, Kornélnak ez csak egyfajta felkészülés lesz a nagy jelenésre, hiszen ha ő itt van, akkor a Bucks-híradó sem maradhat el. Meghallgatjuk, mi történt Giannisfalván, aztán az is kiderül, hogy LeBron James pontzuhataga, meg Kornél mindennemű lobbitevékenysége dacára miért a New Orleans Pelicans lett a hét csapata.
Az NBA-vel ellentétben az NFL-ben papíron szünet van, ennek megfelelően mindenki dolgozik, mint az őrült. Jon Gruden például elkezdett dolgozni az Oakland Raidersnél, de hogy ebből mi lesz, azt csak Bencsics Márk tudhatja. Meg el is mondja, ha minden igaz. Akárcsak azt, hogy mi a véleménye Matt Forte visszavonulásáról (puskáztunk a jegyzeteiből: „az elmúlt évtized egyik legjobb és legalulértékeltebb futója”), meg Marcus Peter elcseréléséről. Utóbbi kapcsán nem átallunk idézni az adásmenetből: „…elcserélték kb két üveg olvadt jégért”…
Szóval, tessék szépen jönni, nézni, kommentelni, még ha a „gurulós foci” és a csatornamenedzser miatt most átkozottul koránra is került a Trash Talk.

(Sport TV)

A Sport1-en 17:30-tól élőben jelentkezünk a Trash Talk című műsorunkkal.