Messi-mágiával Kijev felé • SportTV

Messi-mágiával Kijev felé

2018. 03. 15. 13:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Az Út Kijevbe című Bajnokok Ligája-magazinban részletesen elemezzük, mi vezetett a Barcelona sima továbbjutásához, illetve a Manchester United meglepő kieséséhez.

A labdarúgó Bajnokok Ligájában befejeződtek a nyolcaddöntők, a visszavágók második hetében két egykori győztes is elköszönt, két exbajnok viszont továbbment – így aztán lesz miről beszélni az Út Kijevbe című BL-magazin következő adásában.
A hét legmeglepőbb fejre állását kétségkívül a Manchester United produkálta, amely az idegenbeli iksz után otthon kapott ki a Sevillától. Az Európa-liga legutóbbi négy kiírását megnyerő két csapat összecsapásán a United önmagához méltatlan futballal rukkolt ki, ami azért több kérdést is felvethet: alkalmas ez a keret arra, hogy a klub merész álmokat dédelgessen? Megfelelőnek tűnik az MU és José Mourinho házassága? (Erről a Lesen vagyunk című podcastben is szót ejtettünk.) Elfogadható az, hogy lassan évek óta David de Gea kapus az egyetlen, aki magas színvonalon teljesít? Talán ezekre is választ kapunk a műsorból.
A két egykori győztes csatáját, a Barcelona-Chelsea párharcot pedig egy zseni döntötte el. Lionel Messi két olyan köténygólt lőtt a jobb sorsra érdemes Thibaut Courtois-nak, hogy az állunkat talán azóta is keresgéljük. A Barca a 4-1-es összesítés fényében tükörsimán ment tovább, de azért ne feledjük, a londoniak a két meccsen összesen négy alkalommal is a kapufát találták el. Vajon ennyin múlt Antonio Conte állása is?
A Bayern München egyértelmű és a Roma küzdelmes továbbjutása sem maradhat ki, ahogyan az ilyenkor megszokott próbasorsolás sem. Aztán pénteken meglátjuk, a játék és a valóság mennyiben tér el egymástól!

(Sport TV)

A Sport1-en 17 órától élőben sugározzuk az Út Kijevbe című Bajnokok Ligája-magazint.