Bódi és a Final Four titkai • SportTV

Bódi és a Final Four titkai

2018. 04. 16. 17:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Bódi Bernadett, az újra a Final Fourba jutó Győri Audi ETO KC szélsője lesz a Harmadik Félidő vendége hétfő este.

Sorozatban harmadszor, összesen pedig negyedszer jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjába a Győri Audi ETO KC. Bódi Bernadett mindegyik alkalommal tagja volt a zöld-fehérek keretének, ahogyan most is ott lehet a Papp László Sportarénában, így kézenfekvő, hogy most vendégül lássuk a stúdióban. A szélső az idény során 28 gólnál tart a BL-ben, a Buducsnoszt elleni negyeddöntőben oda-vissza két gólt szórt. Most pedig a Petur András, Takács Rita műsorvezető-kettősnek elmeséli, mi kell ahhoz, hogy a Győr a Final Fourt harmadszor, a BL-t pedig negyedszer is megnyerje. Nem lesz könnyű, hiszen a május 12-13-án Budapestre érkező riválisok között ott találjuk a trónja visszaszerzésére hajtó, 2016-ban nyerő CSM Bucurestit, az utolsó nagy dobására készülő, a szezon után szélnek eresztett Vardar Szkopjét, valamint a négyes döntőben újonc, ugyanakkor olimpiai bajnokokkal érkező Rosztov-Dont.
Persze, a kézi negyeddöntők árnyékában sem feledkezünk el a spanyol bajnokságról. A Real Madrid például Cristiano Ronaldo nélkül nyert Málagán, és megnézzük, Isco, valamint Benzema vezetésével miképp sikerült pótolni az ászokat.
A Barcelonának a bajnokságban már nincs miért pihentetnie, hiszen a BL-ből kiesett, így csak a hazai dupla lebeghet célként előtte. A katalán együttes most egy lépéssel, a Valencia legyőzésével közelebb került ehhez, igaz, egyes vélemények szerint inkább a Valencia verte meg saját magát, mint a listavezető a „denevéreket”. Megnézzük ezt is, miképp azt is, mi kellett az abszolút spanyol veretlenségi rekord megdöntéséhez.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorunkkal.