Mindent visz a Bayern-Real • SportTV

Mindent visz a Bayern-Real

2018. 04. 19. 17:20    
Olvasási idő: 2 perc

Már a Bajnokok Ligája-elődöntők jegyében zajlik az Út Kijevbe mai adása a Sport1-en. A fő fogást természetesen a Bayern München-Real Madrid párharc jelenti.

Hiába kelt minden rendes NFL-rajongóhoz hasonlóan Tom Brady- és/vagy Rob Gronkowski-hírre Faragó Richard, az Út Kijevbe című BL-magazinban ezen friss információkból vajmi keveset oszthat meg. Bár Ricsi ügyes, de azért 90 percen keresztül inkább arra kell ügyelnie, hogy rendet tartson a sorok, na meg a Bognár György, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter hármas tagjai között.
Márpedig viharra lehet számítani, hiszen a szakértőknek tippleniük kell, ami már az előző körben is alaposan feladta nekik a leckét. A „Ki mit vár a párharcoktól?” kérdés alaposan megtréfálta őket az előző körben is (köszönjük, Liverpool és Roma!), így aztán főleg kíváncsiak vagyunk arra, mit hoznak ki a Bayern München–Real Madrid, illetve a Liverpool–Roma ütközetből. Vajon lesz, aki megkockáztat egy Bayern–Roma döntőt, ráadásul nem brahiból, hanem szakmai alapon?
Az elődöntős esélyek elemzése után két nagyágyút, a Bayernt és a Realt külön-külön szegmensben is elemzünk. A bajorokkal kapcsolatban a vélhetően hosszabbító veteránok (Robben, Ribéry, Rafinha), a megsérülő, ezzel a szezon végéig kidőlő Vidal, a Neuer, Ulreich helyzet és a Leverkusen elleni gálaelőadás is előkerül. Bírózni, főleg kassaizni nem akarunk, megtette ezt a héten már a Marca, amely közölt egy, a bíróküldés miatt előre remegő cikket…
A Real odahaza messze nincs akkora formában, mint a Bayern, hiszen a hét közepén a Bernabéuban nem bírt az Athletic Bilbaóval, így nem bírta megerősíteni harmadik helyét a tabellán, helyette pusztulásra ítélt kismillió tippmixszelvényt. Lesz itt elemzés is, bepöccintjük a Deltát, hogy Szabi megmutathassa, miért olyan kiemelten fontos a királyi gárdának Casemiro.
A műsor végén pedig jönnek azok a csapatok, amelyek a BL-lel kapcsolatban már most a „majd jövőre!” receptjét követik. Megnézzük például, hogy Guardiola kire költheti az állítólag újabb igazolásokra szánt 230 millió eurót, hogy Tuchel (egyelőre hivatalos kinevezés nélkül!) miképp építi a párizsi birodalmat, meg hogy Iniesta vajon tényleg a játéka mellett mással is delirium tremensbe próbálja dönteni fél Kínát.

(Sport TV)

A Sport1-en 17:30-tól élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című BL-magazinnal.