Legutóbbi frissítés 2018. május 14. 11:54
női kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

Kiss Éváé a Final Four védése!

Fotó: MTI - Illyés Tibor

Természetesen Kiss Éva mutatta be a Final Four legszebb védését, Eduarda Amorim lőtte a második legszebb gólt, a közösségi médiában pedig Nycke Grootot még simán megválaszthatjuk MVP-nek.

Az EHF TV a Final Four után is elkészítette a hagyományos fordulózáró összefoglalóját, és abszolút érthető módon vannak benne szép győri jelenetek is.
Az ugye mondani sem kell, melyik volt a négyes döntő legszebb védése? Naná, hogy Kiss Éváé! De a dobogóra még Kari Grimsbö is odafért, ziccerező Lekiccsel szembeni bravúrja harmadik helyet ért.
A legszebb gólok versenyében Eduarda Amorim a második és az ötödik helyet is elvitte, előbbit a rendes játékidő végén lőtt egyenlítő góljával, utóbbit pedig a hosszabbítás elején kilőtt rakétájával.
Talán kicsit meglepő, de a Final Four három sztárja között „csak” egy játékos képviseli a Győri Audi ETO KC-t, méghozzá Nycke Groot. Amandine Leynaud beválogatásával mi is egyetértünk, de Andrea Lekics helyén szívesebben látnánk Amorimot. Már csak az epikus hosszabbítása miatt is. Itt lehet szavazni Nyckére!

(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!