Legutóbbi frissítés 2018. május 15. 17:42
NBA

Levélben ajánlom! bezár

A Warriors kioltotta a rakétákat

Fotó: GETTYIMAGES

Azonnal elbukta a pályaelőnyt az alapszakaszt megnyerő Houston Rockets a Golden State Warriors elleni nyugati konferenciadöntő első meccsén. Ehhez egy szuper Kevin Durant és egy hosszabb csapat kellett.

Hiába szórt a Hosuton Rockets MVP-díjra esélyes dobógépe, James Harden 41 pontot a Golden State Warrior ellen, ha az ellenfélből Kevin Durant 37-tel tudott válaszolni, és több jó egyéni teljesítményt mutattak be a csapattársai.
A két egykori csapattárs így ment egymás ellen:

A teljes meccs összefoglalója, amit 119-106-ra nyert meg a Warriors, így néz ki:

A nap öt legszebb jelenete, főszerepben Harden, Durant, Curry, Iguodala és Capela:

(Sport TV)

NBA, PLAYOFF
FŐCSOPORTDÖNTŐK

Nyugat
Houston Rockets – Golden State Warriors: 106-119 (0-1) - ismétlés 17 órától a Sport1-en és 22:45-től a Sport2-n, következő meccs csütörtök hajnalban

Kelet
Boston Celtics – Cleveland Cavaliers: (1-0), következő meccs szerda hajnalban


Hozzászólás (1) Hozzászólok!

Seq 2018. 05. 15., 23:45

Üdvözlet mindenkinek,

Előre elnézést ehez a hozzászólásért. Kiváncsi vagyok mások véleményére, de most komolyan. Nem irónia.
Elöljáróban: fiammal nekiallok meccset nézni, megszerettetni a sportágat közös élmény stb.

Az első negyed felénél csúnya nem csúnya elkapcsoltam és mondtam bocs, letöltjük angolul torrentrol mert ez borzalom. Pedig én Török Peteres / Bazskas / Csabis 2000es évei beli kozvetiteseken nőttem fel.
De ( tudom így mondatot nem kezdünk ) ez BORZALMAS.
Egy sport tv kaliberű adó hogy választhat ilyen kommentár, szakkomebtar brigádot. Nem így duoba, eggyesevel is kibírhatatlan :(

Hány assist kell cp-tol átlagba h a rockets tovabb jusson? ( most komoly, olyan kérdést tesz fel amire nincs válasz ... saját munkatársat szopatja vagy mi? A válasz 200, akkor tovább jutnak. Kommentátor az ilyen ?

Szakkomenratirkent ilyen ember ?? Ennyi baromság, a játékhoz semmi köze beszólás mer azt hisszük vicces .. nem ezért vagy ott és szarok is ( nyilván ilyen a személyisége a mindennapokban es ezen ne is változtasson senki de akkor ne kerüljön ilyen helyre. Mindamellett tisztelendő a pályafutása és amit letett kosaraskent. Szurkoltam is neki mindig )
Nézhetlen, apakent mondom, magam miatt eszembe se jutna Csabi óta magyarul Nba meccset nézni de a gyerek miatt belekezdtunk. Kar volt, és emiatt szomorú vagyok :/

Neveket direkt nem használva.

Véleményem szerint egy fiatalt, mint anno én is részben a játék/ személyiségek / és persze akiket a meccs alatt végig hallgatsz tudnak megfogni az eljeben. hat ebből a mai magyar Nba közvetítések során 2 tuti megvan, de egy másfél írás közvetítés során más is kell amit nagyon nem kapnak meg a fiatalok manapság :/ és ez elszomorító.

Szólj hozzá!