Bombac újra Szegeden varázsol • SportTV

Bombac újra Szegeden varázsol

2018. 06. 19. 18:32    
Olvasási idő: < 1 perc

Az ősztől ismét Dejan Bombac kezében lesz a karmesteri pálca a MOL-Pick Szegednél, miután a kiváló szlovén játékos hároméves szerződést kötött a kékekkel.

Az ősztől ismét teli torokból zúghat majd az Újszegedi Sportcsarnokban a „Deki, Deki!” buzdítás, a közönségkedvenc Dejan Bombac ugyanis kétéves kielcei „vendégjáték” után visszatér a MOL-Pick Szeged együttesébe. A szlovén irányítóval hároméves szerződést kötött a magyar bajnokcsapat – jelentette be Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke.
„Azt szeretném, hogy minden trófeáért versenyben legyünk, és minél többet meg is nyerjünk. Nem titok, szeretnék Kölnben játszani, és talán egy napon valóra válik az álmom, és megnyerhetjük a BL-trófeát, remélem, ez a kék mezben történik – fogalmazott a klub honlapján Bombac. – Az első pillanattól, amit Szegeden töltöttem, nagyon jól éreztem magam, a két év során Szeged a második otthonommá vált. A szurkolóknak azt üzenném, hogy köszönöm nekik, amit a múltban kaptam tőlük, és azt kérem, maradjanak ugyanilyenek, támogassanak a jó és rossz napjainkon is, hiszen a sport ilyen, nem lehetsz mindig a csúcson, de minden könnyebb, ha feltétel nélkül támogatnak, és cserébe megígérem, mindig a maximumot nyújtom, és nem fogom feladni soha!”
Ha ilyen gólokat lő, sok gondja nem lesz az újbóli beilleszkedéssel:

(pickhandball.hu)