A Puma visszatér az NBA-be • SportTV

A Puma visszatér az NBA-be

2018. 06. 19. 16:39    
Olvasási idő: 2 perc

Csaknem 20 év szünet után visszatér az NBA-be a Puma, mint cipőgyártó, és a terve az, hogy szépreményű 2018-as újoncokkal kezdi újra felépíteni a márkát. Deandre Ayton személyében a legnagyobb halat kihalászta, és más halak is a hálóba kerültek, sőt, Jay-Z is a márkához igazolt.

Tulajdonképpen az összes mock draft (előzetes draftsorrend-kalkuláció) úgy véli, Deandre Ayton lesz a 2018-as draft első választottja. Íme, egy jó kis lista arról, milyen nagy az egyetértés!
Szóval, ha addig nem cserél a Phoenix Suns, Ayton a csapat játékosa lesz, így az arizonai egyetemi évek után is marad az államban. És most már arra is fény derült, hogy Deandre Ayton Puma csukában játszik majd a ligában. Mi nem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kép, amit saját maga tett ki a twitterére:

Forrás: twitter.com/DeandreAyton

Forrás: twitter.com/DeandreAyton

Állítólag ő lesz az idei újoncok közül az, akinek a legtöbbet fizeti a cipőgyártója, és a center sem titkolja, hogy a pénz motiválta a brand kiválasztásánál: „A Nike a Nike, az Adidas az Adidas. Játszottam már az ő termékeikben, de ez most az üzletről szól, nem csupán a termék miatt döntesz, már nem vagy gyerek. Bankot akarsz robbantani, ez erről szól” – fogalmazott, és elárulta, az a célja, hogy minél előbb dedikált cipőt készítsenek neki.

És nem Ayton az egyetlen nagy igazolás, ugyanis azt már pár napja bejelentették, hogy a szinte minden fontosabb szakértő által Top3-ba (de mindenki által Top5-be) várt Marvin Bagley III is a márka nagykövete lesz, akárcsak Zhaire Smith.
A Puma pontosan 20 évvel ezelőtt szerződött le egy újonccal, méghozzá egy tehetséges sráccal, akit Vince Carternek hívtak, és aki újoncként akkorákat zsákolt azonnal, hogy az egész világ az ő képességeiről beszélt. És mindezt a német sportszergyártó cipőiben tette. Nem emlékszel és nem hiszed? Nézd csak:

Illetve még egy nagyágyú felkerült a térképre, Jay-Z ugyanis a Puma kosaras divíziójának vezetője lesz. Igen, az a Jay-Z, aki Beyonce férje, és akinek ilyen számokat köszönhetünk:

(Sport TV)