Veszprémi invázió a Harmadik Félidőben • SportTV

Veszprémi invázió a Harmadik Félidőben

2018. 10. 07. 16:29    
Olvasási idő: < 1 perc

Többek között Gulyás István, a Telekom Veszprém vezetőedzője és dr. Csík Zoltán, a klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója lesz a Harmadik Félidő vendége vasárnap.

A Telekom Veszprém több mint hat év, az Ademar León elleni nyolcaddöntő óta először nyert úgy mérkőzést a Bajnokok Ligájában, hogy magyar edző ült a kispadján. 2012-ben Mocsai Lajos volt a tréner, a Meskov Breszt elleni szombati összecsapáson pedig Gulyás István. Az egyelőre ideiglenes jelleggel kinevezett egykori irányító fehéroroszok ellen mutatkozott be a bakonyiak élén – egy infarktusos hajrának (tényleg ne menjünk messzebb Mikler Roland utolsó másodpercekben védett hetesénél) köszönhetően 29-28-as győzelemmel.

Mikler Roli megfogta!

Mikler Roland volt a Meskov Breszt – Veszprém Handball Team meccs nyerő embere! Nézzétek csak!

Posted by Sport TV on Saturday, October 6, 2018

Gulyás a Bresztben szerzett lendülettel meg sem áll a Harmadik Félidő stúdiójáig, ráadásul érkezik vele dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója. Petur András műsorvezető velük és Borsos Attilával elemzi az elmúlt napok-hetek veszprémi történéseit. Andreas Nilsson „újrafelfedezése” vagy az azonos létszám melletti 7 a 6 elleni játék mindenképpen két olyan vívmány, amely bevált, és amely Gulyás nevéhez köthető!

Ljubomir Vranjes leváltásának azonban nem csupán Veszprémben, de a magyar szövetségnél is voltak következményei. A sportág itthoni első számú szerve úgy döntött, nem a svéd szakemberrel a kispadon képzeli el a jövőt a felnőtt válogatottnál. Utód egyelőre nincs, Eb-selejtezők, majd pedig vb-meccsek viszont „mindjárt” lesznek, így aztán adódik a kérdés: ki lesz az új szövetségi kapitány. A kérdés megválaszolásában, reméljük, segítségünkre lesz Ballai Attila, a szövetség média- és marketingigazgatója, valamint szakértőink, Borsos Attila és Juhász István.

De természetesen a zöld-fehér hölgyekről sem feledkezünk meg. a Tóth Tímea, Ágai Kis András, Borsos Attila hármas segítségével elemezzük, mi történt az elitliga első fordulójában. Messzemenő következtetéseket még nem kell levonni, de a Győri Audi ETO KC például továbbra is bivalyerősnek tűnik, és mintha nagyobb tempót menne, mint az előző szezonban.

A Sport1-en 20:15-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabdaműsorral.